Hej dziewczyny zyje, odsypialam szpital jak pisala Martuszka - dzieki za smska
Zdrowka wszystkim przeziebionym zycze.
Cinamona sto lat i wszystkiego jeszcze lepszego i zdrowka dla corci.
Usg w poniedzialek mialam i szyjka byla dluga na 34 mm wiec za dluga na szew wie wypisali do domu. Wczoraj mialam usg echo serca i wszystko ok. Lekarz tez potwierdzil ze Michax to Michas :-) Magdus u nas tez glowka jest wieksza o tydzien od brzuszka bo jest mniejszy takze dopoki lekarz nic nie mowi ze jest cos nie tak to nie kombinuj. Waga tez jest szacunkowa i jak najbardziej prawidlowa. U nas Michas mial 611 g ale to jesg szacunkowa waga moze sie okazac ze Liwka wiecej wazy takze no stres.
Ja sie w tym szpitalu przez ten prawie tydzien na sluchalam i na patrzymalam na bardzo ciezkie i czasem smutne sytuacje odnosnie dzieci np dziewczyny ktora zwolnila mi lozko miala blizniaki i jedno mimo rozdzielenia lozyska zmarlo a chlopczyk jeszcze 3 tyg siedzial w brzucha zani zaczela sie akcja porodowa w 30tc. Na szczescie chlopczyk przezyl ale ta straszna swiadomosc ze musze urodzic jeszcze martwa coreczke ahhh mowie Wam cieszylam sie ze jestem w szpitalu bo mnie zbadaja ale te wszystkie emocje czlowiek mimo wszystko chlonie jak gabka. Mysle ze tez dlatego ciag,e teraz spie.
6 maja mam kontrole wiec mam nadzieje zd bedzie juz dobrze do sierpnia.
Odnosnie ubran to ja sie jeszczd mieszcze. Mam pare wiekszych spodni a teraz w szpitalu kolezanka z lozka obok zamowila mi na allegro leginsy z panelem na brzuch i juz w nich chodze. Moj chrzesniak ma teraz 10 maja I Komunie Sw i mam nadzieje ze bedzie cieplo bo chcialm ubrac kompinezon ktory na szczescie w okolicach brzucha jest szeroki wiec w sam raz na teraz :-)