reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cinamona wszystkiego najlepszego :-)

Ja mam jutro USG i jak mi sie to drugie dziecko nie pokaze to juz nie wiem :-D

Miejsca maja coraz mniej bo juz czuje takie rozpychanie niz kopniaki bardziej.

W ogole zamiast robic pokoj maluchom to mi sie zachcialo remontu pokoju corki i nie ma zmiluj. Wicie gniazda mi sie wlaczylo niesamowicie :-D

A jak dostane od lekarza pozwolenie na lazenie po sklepach to musze swoja garderobe uzupelnic bo pralka mi ubrania wszstkie sprala :-D

Madzia ja tak sobie myślę, że Twoja córunia będzie kobietą o idealnej talii osy, to z pewnością stąd ta różnica ;) nie martw się na zapas! Dziewczyny dobrze mówią - jak lekarz spokojny to i Ty się nie denerwuj! Mój synek za to ma trochę za dużą głowę, ale to po tacie hahahaha

Cinamona wszystkiego co najlepsze! Dużo dużo zdrówka!

Olka trzymam kciuki za usg! :) niech się w końcu pokaże bo ciekawość zżera!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny zyje, odsypialam szpital jak pisala Martuszka - dzieki za smska

Zdrowka wszystkim przeziebionym zycze.

Cinamona sto lat i wszystkiego jeszcze lepszego i zdrowka dla corci.

Usg w poniedzialek mialam i szyjka byla dluga na 34 mm wiec za dluga na szew wie wypisali do domu. Wczoraj mialam usg echo serca i wszystko ok. Lekarz tez potwierdzil ze Michax to Michas :-) Magdus u nas tez glowka jest wieksza o tydzien od brzuszka bo jest mniejszy takze dopoki lekarz nic nie mowi ze jest cos nie tak to nie kombinuj. Waga tez jest szacunkowa i jak najbardziej prawidlowa. U nas Michas mial 611 g ale to jesg szacunkowa waga moze sie okazac ze Liwka wiecej wazy takze no stres.
Ja sie w tym szpitalu przez ten prawie tydzien na sluchalam i na patrzymalam na bardzo ciezkie i czasem smutne sytuacje odnosnie dzieci np dziewczyny ktora zwolnila mi lozko miala blizniaki i jedno mimo rozdzielenia lozyska zmarlo a chlopczyk jeszcze 3 tyg siedzial w brzucha zani zaczela sie akcja porodowa w 30tc. Na szczescie chlopczyk przezyl ale ta straszna swiadomosc ze musze urodzic jeszcze martwa coreczke ahhh mowie Wam cieszylam sie ze jestem w szpitalu bo mnie zbadaja ale te wszystkie emocje czlowiek mimo wszystko chlonie jak gabka. Mysle ze tez dlatego ciag,e teraz spie.
6 maja mam kontrole wiec mam nadzieje zd bedzie juz dobrze do sierpnia.
Odnosnie ubran to ja sie jeszczd mieszcze. Mam pare wiekszych spodni a teraz w szpitalu kolezanka z lozka obok zamowila mi na allegro leginsy z panelem na brzuch i juz w nich chodze. Moj chrzesniak ma teraz 10 maja I Komunie Sw i mam nadzieje ze bedzie cieplo bo chcialm ubrac kompinezon ktory na szczescie w okolicach brzucha jest szeroki wiec w sam raz na teraz :-)

reklama
Byłam dziś na glukozie i zwróciłam, masakra. Jutro powtórka i nie wiem czy dam rade.
Wogule odkąd jestem w ciąży to się zrobiłam taka niezdarna, bezbronna i delikatna, nigdy taka nie byłam..:(

Do góry