reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew cieszę się że jest lepiej [emoji4] Współczuję doświadczeń ze szpitala [emoji17] Odsypiaj ile wlezie!

Aneczka współczuję. Pewnie teraz będzie Ci jeszcze trudniej przez poprzednie niepowodzenie... Ale trzymam kciuki!

reklama
cinamona wszystkiego naj....
aneczka do glukozy weż sobie cytrynkę może pomoże, jak nie pozwolą dodać soku to chociaż potrzymaj ją w buzi będzie mniej mdliło
ola moje też się strasznie rozpychają, i strasznie mocno ostatnio rośniemy

Cinamona, feliz cumpleanos!!!!!
Oby Maja szybko wyzdrowiala. Z zakupami na pewno jeszcze zdarzysz.

Lucalew, dobrze, ze wszystko ok. Chociaz takie historie obok musza byc bardzo dolujace.

Aneczka, ja sie wlasnie tego boje, ze bede musiala powtarzac. Na wszelki wypadek ide na kilka dni przed wizyta, zebym jeszcze miala zapas.

Byłam dziś na glukozie i zwróciłam, masakra. Jutro powtórka i nie wiem czy dam rade.
Wogule odkąd jestem w ciąży to się zrobiłam taka niezdarna, bezbronna i delikatna, nigdy taka nie byłam..:(

Widze, ze mialysmy dzisiaj taka sama przygode! :-D

ale mi glupio bylo, bo chlusnelam ludziom pod nogi :zawstydzona/y:

w poniedzialek mam powtorke... powodzenia jutro :tak: moja polozna stwierdzila, ze rozrobi mi to w wiekszej ilosci wody

Natka o ja :-D:-D ja bym się pod ziemię zapadła:-D
No mi tez się to strasznie odbijalo a gdy tylko dojechalam do domu to wszystko zwrocilam blee..
Ja mialam ten proszek w dwóch kubkach rozrobione

Cinamona wszystkiego najlepszego :-* i dużo zdrowia dla córki
To ładnie dziewczyny z tą glukozą :-) ja pierwsze co zrobiłam jak zaszłam na badanie to sprawdziłam czy w pobliżu jest łazienka ale okazało się że mój organizm jest silniejszy niż myślałam i skończyło się tylko zwrotami głowy :-)
Ola oby się udało podejrzeć co kryje drugi maluszek :-)

reklama
Cinamona, Kassietta (chyba spóźnione) zdrówka i radości!

Lucy fajnie, że już ok jesteś w domu. Szkoda tylko, że pobyt taki przykry raczej.

Aneczka Natka, jak ja robiłam glukoze z Franiem to rozmawiałam z dziewczyną, która miala już trzecie czy czwarte podejście, bo wymiotowala. Była już ok 34-35 tc, więc to i tak ostatnia próba. Nie pamiętam czy utrzymała tym razem ;-)

Do góry