reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney dzieki za przepis.
Dziewczyny ja polecam watrobke na parze no rewelacja i kuchnia nie opryskana. Kolezanka mi polecila z pracy i sprobowalam i mowie Wam super rewelacja. Ja wczesniej smazylam na rzepakowym optaczana w mące.

reklama
Anney no bez bo do mleka dosypalam platkow hyhy ;)

Jak z tym granatem ?

Jeszcze nigdy nie jadlam tak na slodko tzn z gruszka i granatem i wogle nie jadlam ..
A watrobke obtaczasz w mace przed smazeniem ?
Prosze zalozywc watek z przepisami. Jeszcze nie raz sie przyda ;)

Bez maki, jest zbędna. Wystarczy dobrze rozgrzać oliwę (broń Boże z oliwek!! ) i powoli wątróbki wrzucam dostaną fajnego crust'u.

a granat kupujesz najlepiej na jakimś straganie u hinduska mocno czerwony, turlasz nim po desce /blacie odciskającego go mocno, tak by w środku sie rozluźnił mocno.
rozcinasz go na pół, nad miska w której będziesz robić sałatkę bierzesz do ręki połówkę przecięta strona w kierunku wnętrza dłoni i drewniana łyżka, albo czy s innym z duża powierzchnia i twardym zaczynasz oklepywac cała skore w każdej strony, a ziarenka bedą ci wypadac na rękę.

Anney dzieki za przepis.
Dziewczyny ja polecam watrobke na parze no rewelacja i kuchnia nie opryskana. Kolezanka mi polecila z pracy i sprobowalam i mowie Wam super rewelacja. Ja wczesniej smazylam na rzepakowym optaczana w mące.

Tak! Tez lubię bardzo!

a jaki swój pasztet dosłownie w pół godziny z watrobek!

A kolendrą zielona jako jedno z niewielu ziół ma bardzo silne odtoksyczniajace właściwości. Wywala syfy z organizmu jak ta lala, wystarczy 3listki dziennie. Jest cudownym zielem.

reklama
Do góry