reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Magdus ja nic przrlkonac nie moge nawet sliny !! Tylko ciasto machewkowe sie przecislo ;) hahaha

Ja nie jadlam o 1 w nocy tylko o polnocy ? Jadlam o 1 ?

Hahaha

Anney, a Ty masz wyniki morfologii? Nie masz anemii?
zelazo mam w samym srodku normy (o dziwo! bo zawsze mialam problem z wchlanianiem, ale ostatnio odkad wiemze jestem w ciazy dzien w dzien pije sok z burakow z roznymi dodatkami-swiezy)
mam na penwo niedobor wit.d (pobrali mi krew na wysycenie i czekam na wyniki)

Przy okazji zapytam, czy któraś z Was słyszała o spirulinie? tak, biore od 2 lat razem ze swieza kolendra.

Ja właśnie zastanawiam się, bo kiedy się pochwaliłam ciążą, to koleżanka powiedziała, że da mi laktator. Brałybyście? Można używany? Można wyczyścić?-bralalbym, dobrze umyc, wymienic co mozna i tyle.
...

ALE PAMIETAJCIE DZIEWCZYNY NIEZALEZNIE JAK BEDZIECIE KARMIC WASZE MALENSTWO- NIGDY NIE DAJCIE SOBIE WMOWIC ZE JESTESCIE ZLYMI MAMAMI- KAZDA Z NAS CHCE DLA SWOJEGO DZIECKA JAK NAJLEPIEJ !!! ZAWSZE :)

ja sie moge w slepo podpisywac pod toba :p
moja przyjaciolka no nie mogla karmic piersia i nie karmila. z wielu powodow.
dla ka
zdego cos innego i tyle.

reklama
Do góry