reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus cos mi sie ten Twoj bol udzielił :-( tez chyba nerwy.
Na ktora masz I wizyte? Bo Ty jutro II masz, dobrze pamietam?

Aga chcialabym zobaczyc minke Twojego synka jak chodzil po tym sniegu :-)

reklama
Aga widocznie wszystko jest mozliwe :D
Akuku biedulo :( moze wlasnie dlatego lepiej nie kupowac detektora bo pozniej sie czlowiek bardziej stresuje...
Lucynko pierwsza mam o 12:50 a prenatalne o 18. denerwuje sie strasznie.... a Ty na ktora masz?

Magdus mam na 9 i tez sie stresuje ajj :-(

Akuku oj biedny ten Twoj Emilek z tymi oczkami. A masc tez dostalas dla niego czy tylko krople?

Magdus swiadoma jestem ze dzidziuś może się odwrocic tak ze nie zlapie serduszka :)

Nie dal zadnej masci tylko krople mamy

A mnie znowu na noc gardlo rypie :( eh :(

Emil się rozbudzil i się bawi..

Ale ja wam zazdroszczę tych wizyt !! ja najwcześniej za tydzień a najpóźniej to za niecale 3 tygodnie :D ciesze się ze tu już tuz tuz :)

w pl tez już w kinach będzie na dniach 50 twarzy greya ???

ja się tu przejde... chciałabym z m- tylko pojade zapytać czy można z dzieckiem hahaha :D chłopaki będą w szkole a my możemy skoczyć- a jak nie to może bym koleżance na te 2 godziny podrzucila Emilka- ale watpie... wiec wtedy pojde sama najwyżej :p
A w kinach od 13.02 :) no musze isc :D:D

hejka

ojej akuku no faktycznie straszne ma te oczka synus, oby nowe krople szybko pomogly i ten szpital w domu sie skonczyl

lucalew, magdus - kciuki za jutrzejsze wizyty, ja mam we wtorek i tez juz mam stresa

ooo widze ze dzis emocje pilkarskie siegaly zenitu:-D

co do farbowania wlosów to ja tez juz musze bo odrosty mega i na strzyzenie musze sie wybrac w koncu ale czekam az moje mdlosci sie uspokoja do konca i wtedy sie umowie bo juz zaroslam ze hoho

a my dzis w odwietkach bylismy u 3 miesiecznej dziewczynki i powiem szczerze ze zapomnialam juz jak to jest z takimi malusienkimi dzieciaczkami, jak popatrze na tego mego wielkoluda to trudno uwierzyc ze 2 lata temu tez taki byl, ehh

Witam dziewczynki po weekendzie :)

Akuku strasznie wspolczuje choroby synka, chyba jak kazda z nas nie cierpie jak dzieciaki choruja-straszne mi ich zal.
U mnie na bol gardla bardzo pomaga woda z sola.

Brzuchatki kochane.Wczoraj bylam na USG i okazalo sie,ze to byl ostatni dzien w ktorym mozna zrobic badanie na syndrom Downa.Dzidzia jest o tydzien starsza i dzisiaj zaczelam juz 15tydz.ciazy :-) ale sie ciesze ! termin porodu na 1go sierpnia :tak:

Hej babole.

biedny emis :(

my jutro tez usg mamy, moj m pierwszy raz zobaczy swojego maluszka na usg :)

bylismy w kinie na american sniper, spłakalam sie strasznie, ale film warty obejrzenia. Polecam.

Idę do wanny. Sciskam was.

reklama
Anney, magdus, lucalew i reszta dziewczyn wizytujacych jutro trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ;) bedzieci pytac co miedzy nogami ? Hehe sorrki ze tak pytam ale ciekawi mnie czy juz bedzie widac ;) moze uda mi sie przymusic na moim usg hehe ;)

Do góry