reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witam kobietki,

Z okazji Walentynek i jako że praktykuję "słomianowdowieństwo" zakupiłam sobie dzisiaj trochę ciuchów, sękacza i budyń. Obejrzałam Greys Anatomy, spłakałam się (wybitnie dzieciowy odcinek! Pozytywnie i niestety nie tylko...), ale świętowanie uznaję za udane. Teraz czekam na męża, aż raczy się na skype pojawić:)

Buziaki

Wlasnie z tym brzuchem i główka to wiem ze na płasko wiec to chyba jak juz maluch opanuje główkę ..
Nie wiem sama, ale dzięki za opinie, wiadomo ze lepiej spytać, bo tyle tego jest i mozna sie niezłe nagłowić co sie przyda co nie i co będzie dobre a co będzie do bani w praktyce :)

W stanach np takie poduszki sa bardzo popularne dla maluchów. Ale oni np zauważyłam tutaj jak dziecko jest małe to tak główki nie asekurują (nie wiem jak tak mozna?!), albo dziecka do odbijania ustawiają jakoś na siedząco i trzymają reka jakby za szyje (?!) i poklepują .. mi sie wydawało ze raczej tak jak ja umiałam czyli pieluszka na ramie, przytulamy i lekko mozna poklepać po pleckach.. Eh ale co tego jeszcze czas dla nas, znaczy na te tematy bo jak za wcześnie poruszymy to zapomnę do sierpnia :p

Hej dziewczyny, witam sie walentykowo i zycze wszystkim duzo milosci nie tylko dzisiaj ale i na codzień :-)
Moj M zaskoczyl mnie wczoraj wysylajac kartke walentynkowa na emaila :-) On mi codziennie robi niespodzianki i dba o nas wiec dzisiaj dzien jak codzień :-) Wczoraj byla u nas moja przyjaciolka ktora tez jest w ciazy tylko o rowny miesiac starszej i sobie po pol szklaneczki winka wypilysmy a jutro wybieramy sie na wedrowke "z mapa w reku" co prawda wybralismy łatwą trase i dystans ale dobre i to zeby milo i zdrowo spedzic czas :-)

Akuku smak tortu brzmi smakowicie :-) Wspolczuje tych zębów.

Winko mmmmm uwielbiam fioletowe Carlo Rossi, bo jest tak słodziutkie,że piję jak sok :D. Teraz jednak ani kapki.
Kiedyś byłam piwoszem, lubiłam latem przesiadywać na dworze i popijac zimne piwko, później jednak smaki mi sie zmieniły, choć za wódką nigdy nie przepadałam, wypije tylko drinka, czysta od święta.
Pomalowałam ścianę farbą magnetyczna i mi śmierdzi :/ ... namalowałam tez gwiazdki na jednej ze ścian... domek sie rozwija :)

reklama
dziewczyny tak się zastanawiam co by inaczej niż zwykle poznac plec dziecka. tzn na usg niech ginka sprawdzi i zapisze na kartce i da w kopertę... a potem hmm może niech m otworzy i kupi ubranko dziewczęce lub chlopiece :D lub poproszę kolezanke która tez robi torty by zrobila nam tort i w srodku krem o kolorze rozowym lub niebieskim :D
fajnie tak inaczej poznac plec niż na usg :)

ale czy ja wytrzymam :p buhaha

Do góry