reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

witam walentynkowo,

zycze wam kobitki duuuuuuuuuuuzo milosci:-)

gnidka - bardzo mi przykro:-(tulę

matruszka - masakra to co piszesz o wizycie na IP, a w ktorym szpitalu bylas? bo ja tez z bialego

co do poduszek to ja tez polecem, mam taki kojec w ksztalcie litery C,z firmy motherhood, kupilam w polowie pierwszej ciazy i super mi sie na nim spalo, pozniej oczywiscie przydal mi sie do karmienia, zwlaszcza w nocy, z uwagi ze moj synek byl bardzo cyckowy to bywalo ze 2 godziny w nocy go karmilam a on 20 min spal i wtedy odlatywalam przy karmieniu, a z ta poducha moglam sie tak wygodnie opatulic ze nie balam sie ze mi synus wypadnie kiedy ja przysne, takze mi byla bardzo pomocna

co do proszkow to lovela, ja plynow nie uzywalam do plukania i na poczatku podwojne plukanie ustawialam

co do walentynek to widze ze rozne pomysly na dzis macie, u nas dzien jak co dzien:-p

ide jeszcze poczytam bo znow mam zaleglosci

reklama
Fajny pomysł, ale ja chce widzieć jak lekarz sprawdza czy z dzidzią wszystko ok, wtedy mogę zobaczyć przypadkiem płeć... nie wytrzymam chyba hahaha :) ale może poprosze mojego Mż aby coś dla mnie przygotował i aby to on kontrolował na monitorze czy wszystko widzi ok

lilija wlasnie i tu problem bo ja chce patrzeć i będę patrzeć bo to będzie jakby ostatnie usg :D aczkolwiek mogę poprosić by powiedziała zanim będzie sprawdzala plec :D no nie wiem zobaczymy :p

A chodzisz na badania sama czy z facetem? Powiedz lekarce aby w trakcie badania nie mowila jaka płeć, ale zwróciła na to uwagę, a gdy zakończycie wpisała Ci na kartce i zwinęła, po wyjściu z gabinetu przekażesz swojemu partnerowi i niech działa :D
Może i coś tam zobaczysz, bedziesz sie domyślać, ale pewna nie bedziesz a wtedy taka niespodzianka moze sie udać

oj akuku od 2 miesiecy piszesz ze chcesz poznac plec jak najszybciej a teraz marzysz o niespoadziance:-D, kobiecie w ciazy nie dogodzisz:-D

ps. super tort

marand buhaha ja zmienna "jak woda w klozecie" hahaha :D
niee chyba jednak odpada :D bo jak napisze na kartce to będę sie zastanawiać czy się nie pomylila a tak to mi pokaze i będzie mi latwiej przyswoić :p hahaha
pomysl fajny ale chyba nie dla mnie jednak :p buhahahah :D

A ja dziś piwkuje hi hi słynna bavaria :D

Załączniki

• 1423952911939.jpg
    1423952911939.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry