reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Fiołeczka - przede wszysktim nie denerwuj się ! Tobie to nie pomoże, a tylko dzieciątko zestresujesz. A może On po prostu baluje z kolegami?

beatka to dopiero 60 % ale imienia nie mamy, bo to zaskoczenie ogromne było :) właśnie z M przeglądamy spisy imion. Może Rozalka, Alicja, Łucja? Hehe, nie wiemy :)

Fiołęczka bardzo mi przykro takiej sytuacji. No cóż, chłop wie, jak w czuły punkt uderzyć, a czuje się górą, bo jest poza domem i wie, że to Ty się martwisz niestety. Typowe... Cóż, jesli zdołasz, wyłącz do końca jego pobytu swój tel. niech się pomartwi trochę...

Aga gratuluje i wizyty i dziewczynki :-)

Cinamona ja juz od 2 tyg. mowie ze musze isc ściąć grzywke a u fryzjera bylam na poczatku pazdziernika hehhe
Na wizyte taka z odświeżeniem fryzury pewno pojde w maju bo mam I Komunie Sw mojego chrzesniaka.

Sann trzymam kciuki zeby bylo juz wszystko ok.

Fioleczka mhm przykra sprawa. Wiem, ze pewno Ci smutno i ciezko i rozne masz mysli ale najlepiej zajac sie czyms i olej go.
Jak jest na kacu to nawet nie ma sensu z nim rozmawiac. Niech on sie czuje winny i do Ciebie sie odezwie.
Mialam chlopaka ktory zachowywal sie podobnie, juz nim nie jest. Ty masz inna sytuacje wiec musisz byc twarda.
Trzymam kciuki, trzymaj sie i nie placz.

On ma to w dupie, praktycznie ani razu nie zapytał jak się czuje, czy mimo choroby daje sobie radę z małym i w ogóle. Nie wiem już co mam myśleć, musi teraz z kimś rozmawiać przez tel bo co kilka minut przychodzi mi sms że jest już aktywny a jak próbuje zadzwonić to włącza się poczta. Macie rację powinnam się uspokoić itd ale nie umiem...

reklama
Anney a co cie tak naszlo na fryzjera?

Ja chodze co miesiac podciac grzywke i co 2-3 podciac wlosy.
Do tego raz w miesiacu na paznokcie. Nie wyobrazam sobie zycia bez tych drobnych przyjemnosci
Bo mnie strasznie wkurzaly ostatnio. A ja naprawdę rzadko chodzę, bo mam takie,ze śmiało mogę sobie sama podcinać i nikt nie zauważy ;) ale dziś już był ten czas. Mój czas ;)

Do góry