reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dno macicy w danych tygodniach

Załączniki

• 1425137496759.jpg
    1425137496759.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 67
Ja czujw tak jak na 20 tydz właśnie ale nieraz też tak niziutko to chyba zalezy jak się małe ułoży. Przecież ono jest jeszcze takie malutkie że fika koziolki i nóżki nieraz na na górze a raz na dole:-):-)

Ja ttlko na chwilke.. doczytam wieczorkuem albo jutro..jestem tak padnieta ze masakra!
2 godziny snu..
Ale oplacalo sie. Viki przeszczesliwy! Byly 2 zamki. Jeden do skakania drugi ze zjezdzalnia. Dzieci sie wybiegaly :) wyskakaly ;)
Vki z prezentow zadiwolony. Kilka sprobujemy w sklepie na co innego zamienic, bo dostal pistolet a ja nie wyrazam zgody na takie zabawki :) klocki dosral a mamy takie w domku. Itd

Tort wytrzymal :) i smakowal wszystkim..rodzice bylu zachwyceni bo tu zadko starczy dla rodziciw.. przewaznie tylkk pokazuja tort i albonkroja go do domu ale to te maslane..albo wcale nie kroja .. a tu starczylo dla wszystkich :) i jeszcze zostalo.
No i rodzice zdziwieni ze kawa herbata byla itd haha ;)
Najwazniejsze jednak ze Viki szczesliwy :)

Mnie strasznir biodra bola :( chyba sie przedzwigalam emilka i chodzenia tez bylo..ale juz od rana boli wiec nie wiem w sumie czemu..

Padam ryjem na pysk.
A jeszcE byla jednak "kolezanka" co z nia pracuje i jakas wkurzona byla ze ludzie o torcie mowili haha.
No i oczywiscie pytania... ah dobrze ze nie mialam czaau gadac :)

Loveboiled według zdjęcia to ja powinnam być gdzieś w 20. tygodniu, a tu tylko 16 tc...ciekawa jestem czy na to również ma wpływ fakt, że to nie pierwsza ciąża?

Akuku gratuluję udanej zabawy i szczęśliwych dzieci (nie wspominając już o rodzicach :D )! Włożyłaś w to kawał dobrej roboty. A teraz zmykaj na zasłużony odpoczynek :)

Ale fajnie ze juz ruchy czujecie :) tez chce !!;) ale to pierwsza ciąża wiec póki co nic i muszę poczekać trochę dłużej..
Akuku super tort i dobrze ze sie wszystko udało :)

reklama
Bunia, niekoniecznie ja przy pierwszej ciąży czułam ruchy dzidziusia już w 16 tc :) także teraz czekam z niecierpliwością w nadziei, że lada dzień poczuję bobaska!

Do góry