bunia15
Fanka BB :)
Oj witajcie.. Dopiero nadrobiłam ost trzy strony o juz zapomniałam co i jak i komu pisać
Gratuluje ze juz znacie niektóre płeć
czyżby dziewczynki góra ?![emoji123] ja mam połówkowe za jakieś 4.5 tyg to wychodzi mi chyba 20-21 tydz wiec juz powinnam sie wkoncu dowiedzieć na 100%..
Jogobelka trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło, dobrze ze teraz wszystko zauważono i mozna o kontrolować i może nawet jakoś reagować..
A ja sobie wkoncu staniczek zamówiłam, bo nie miałam jakoś czasu szukać.. I byłam dzis w old navy i kupiłam dwie pary dżinsów ciążowych i powiem wam super sa, jedne rurki i drugie szersze.. Ale juz musiałam bo mam tylko dwie pary w domu w ktore sie mieszczę a i tak muszę rozpinać guzik bo mi brzuch uciskają .. Noi kupiłam z 6 szt body takie z krótkim rękawkiem mieli na sale to nie mogłam sie oprzeć.. Jakieś uniwerki co do koloru bo płci nie znam póki co .. Ale jakie słodkie mm
Ancikowa wózek wyglada na pierwszy rzut całkiem fajnie
super ze udało sie duzo taniej kupić.. Mi tez sie wydaje ze niektóre używane rzeczy dla dzieci a nie chodzi mi o ciuszki , wyglądają "jak nowe" wiec grzech nie oszczędzić czasem 
Gratuluje ze juz znacie niektóre płeć
Jogobelka trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło, dobrze ze teraz wszystko zauważono i mozna o kontrolować i może nawet jakoś reagować..
A ja sobie wkoncu staniczek zamówiłam, bo nie miałam jakoś czasu szukać.. I byłam dzis w old navy i kupiłam dwie pary dżinsów ciążowych i powiem wam super sa, jedne rurki i drugie szersze.. Ale juz musiałam bo mam tylko dwie pary w domu w ktore sie mieszczę a i tak muszę rozpinać guzik bo mi brzuch uciskają .. Noi kupiłam z 6 szt body takie z krótkim rękawkiem mieli na sale to nie mogłam sie oprzeć.. Jakieś uniwerki co do koloru bo płci nie znam póki co .. Ale jakie słodkie mm
Ancikowa wózek wyglada na pierwszy rzut całkiem fajnie