reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Love super! Mam nadzieję że opierdzielilas im tam cały oddział i wciąż sprzątają :p:-D.
Ładnie poszlo ,nie uwzględniając oczywiście tego horroru w domu...
To komu jeszcze obliczyć czas porodu?
Lucalew żeby sie zgadzało dzisiaj Ty...
Jak się czujesz?
Beata A u Ciebie na froncie jak?
Ewelinkau?

Ostatnia edycja:
Love super gratulacje !!!!! [emoji106][emoji122][emoji122][emoji64]
Wkoncu sie udało !!!
Gratulacje !!!
Duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa !! [emoji8][emoji8]

Gratuluje Nowej Mamusi ;)
Dziewcztny staram sie Was doczytywac ale Wy produkujecie ;) w dzien nie mam szans, bo przy mojej dwojce w domu i remoncie nie ma szans, 7h roznicy tez robi swoje

U mnie podobny fzien jak u Was naburmuszona na caly swiat od rana, ale popoludniu mi przeszlo, m w pracy w kazdy weekand i chyba stad moj nastroj,bo ani wyjsc z dziecmi cale wakacje bo ciezko, basen nieotwarty a oni znnudzeni siedzeniem w domu z mama slonica ;/ mecza mnie wyrxuty sumienia :/

Czy jest tu jakas mama z okoluc Chicago?

Jutro mam wizyte, moja pani diktor od przyszlego tyg ma urlop a z drugim lekarzem,z ktorym ma gabinet- po 60tce z wybujalym ego nie zamuerzam rodzic,bo traktuje kobiety jak przedmioty i jest b chamski :/ stresuje sie,ze jutro mi znowu powie,ze maly jest wysoko i ze nic nie zapowiadaporodu....

Pozdrawiam Was serdecznie , Waszym schorowantm dzieciakom zycxe duzo zdrowka a Wam milego poczatku nowego tygodnia

Love gratuluje !!!! Teraz to sie bedziecie sypac po kolei. Mam nadzieje. I bedziecie mialy mniej czasu na pisanie :-D wiec dam rade ponadrabiac.
Dziewczyny w szpitalach rozpakowujcie sie bezpiecznie i lezcie tam jak najkrocej.

A co u mnie? Jak zwykle siedze podlaczona do dojarki :-) moje grubasy spia obzarte po pachy. Ksiezniczka Matylda wazy 3150g, a panienka Dominika 2660g. Mowie wam ile one jedza to ludzkie pojecie przechodzi :-D

no i najlepsze, po 6 tygodniach zycia nauczyly sie plakac jak zwykle, donoszone dzieci i kazdy glod oznajmiaja mi wlasnie donosnym wrzaskiem. Czasem dolacza do nich wieczorem zmeczona Tola wiec wyobrazcie sobie jakie mam wesole zoo w domu :-D

Kocham je wszystkie nad zycie i ciazko mi przypomniec sobie jak to bylo bez blizniaczek w domu :-)

Dobra dojenie zakonczone. 300ml mleka na raz. Zjedza z tego prawie 200. Ide lapac troche snu dopoki Tolinek spi :-D

Bezpiecznych porodow wam zycze :-D

Ola Ty nasza najszczęśliwsza double dojarko :-D, ucaluj wszystkie trzy dziewczyny :-*

Pragnę zrobić użytek z moich cycow jak najszybciej, bo się ino siara marnuje, a to siara marnować siarkę..

A Love ma dzidziusia,Love ma dzidziusia......:tak:

Love - gratulacje!!! wspaniale, ze już po! :)

Olka - a dlaczego ściągasz a nie po prostu karmisz? One już nie chcą jeść z piersi bezpośrednio? Podziwiam. Bo to okropnie dużo roboty z tym ściąganiem. ...

Love!!!!!! Cudownie!!!!!!!!!

Juz nie mowię, ze miałyśmy razem rodzic ;)

Powiedz jak sie czujesz, jakie miałaś rozwarcie jak przyjechałaś, nadrobiłaś im trochę burdelu ? [emoji2][emoji2][emoji2][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wspaniałe!!!

Jak maluszek??

reklama
Do góry