reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Love - wreszcie! przez Ciebie połowa z nas nie spała całą noc - ja też!
Loveeeeee GRATULACJĘ!!! :D Jesteś najdzielniejsza z dzielnych! :)
Sialalalalala :D

Olka - pisz do nas jak najczęściej!! :) Dziewczynki są piękne :) a Ty jak się czujesz???

idę odsypiać noc...proszę nie rodzić... chociaż! Róbta co chceta :tak:

reklama
Love gratulacje :-*

Olka jak miło się tego czyta :-) a wczoraj wieczorem wspominałam mojemu że coś nasza bliźniacza mama się nie odzywa :-)

Beata odezwij się bo nie widzę informacji od ciebie albo coś przegapiłam...

Evelinka, Lucynko dobrze że jesteście pod opieką lekarzy &&&

Pupui :-( zdrówka dla Joshki :-*

Anney jak różowy śluz?

A u mnie druga noc nieprzespana :-( nie wiem co jest po prostu nie mogę spać ani w dzień, ani w nocy.. Do tego była burza i pozrywało linie energetyczne i dopiero w nocy naprawili prąd, cała noc tylko syreny strażackie było słychać a na dzień dobry zapukał do naszych drzwi jakiś młody chłopaczek z prośbą o coś do jedzenia i ciepłą herbatę bo spały na klatce:szok: mam nadzieję że to jednorazowa akcja i nie będzie nas więcej nachodził bo mąż go nakarmił..

Lilija mi oblicz haha

W nocy uzupełniłam listę narodzonych i wpisałam kolejna love na liście :) tak zeby dodać jej otuchy i patrzcie hahaha urodziła.
Biedna nasza!

Love Gratuluję! Wczoraj czekalam na wieści ale byla burza i neta mi odcielo. Nie dosc ze tv nie mam to jeszcze net zabralo no wyobrazacie sobie? !

U mnie nic nowego..tętno dalej wariuje. Dzisiaj dla odmiany byl duzy spadek i chwilowy zanik...także super. .. czekam na obchod w nerwach..
Pozdrawiam:-\

Nutria o ile Matylda daje rade z cyca, tak Dominika za mocno sie meczy i zasypia po paru pociagnieciach. Mala ma nie zamkniety przewod Botalla wiec ma prawo jeszcze byc slabsza podobno. Co trzy godziny dostaja z butelki a w miedzyczasie jak chca to dostaja cyca chociaz do "pociumania'. Sciaganie to rzeczywiscie nic fajnego. Maz ktoregos dnia zrobil mi niespodzianke i wrocil z pracy z laktatorem elektrycznym wiec teraz jest mi latwiej :-D

Blerka podczytuje was ciagle ale jak nie sciagam mleka i nie karmie to zajmuje sie Tola i chata bo nie chce ich zaniedbac :-D a czuje sie fajnie. Wrocilam do wagi sprzed ciazy, brzuch wisi juz mniej :-D troche jestem niewyspana, ale nie tak ze padam na pysk przy robieniu obiadu :-D po prostu jak klade sie do lozka to zasypiam od razu.

Pocieszam sie, ze jak juz wszystkie urodzicie to postow bedzie mniej a i tematy wspolne :-) chociaz moje laski beda juz mialy 2 miesiace.

Milo, ze o nas pamietacie mimo naszej nieobecnosci :-)

Wow ale wspaniala wiadmosc z rana.
Love moje gratulacje[emoji3][emoji3][emoji3]
Narobilas tam rabanu???

Olka cudowne pozytywne wiadomosci. Cieszymy sie razem z toba ze mlode takie cudne i takie glodomorki[emoji3]

Jupiii cala noc przespana. Mloda sie wogole nie budzila ale pobudka o 7.30[emoji16]

Kolejny dzien gnica w domu czas zaczac....

reklama
Love wow! Udalo sie ! Coesze sie bardzo i gratuluje!

Ola to wesolo masz hehe ;) duze dziewczynki juz ;)

Beata daj znac po obchodzie my tu kciuki trzymamy za was .

Love alez sie ciezze noooo.. i chociaz szybciej poszlo niz za pierwszym razem. .

Do góry