reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A co do testów to pod koniec cyklu kilka dni mnie już brzuch bolał jak na okres i nawet wieczór przed dniem planowanej miesiączki przeplakalam, że znowu się nie udało. Już dwa lata nic. 2 iui, a już wcześniej założyliśmy, że to ostatnie podejście i przerwa na nieznany bliżej czas. A na drugi dzień rano wstałam i z niewiadomych przyczyn zrobiłam test i odłożyłam bo i tak nic nie będzie. I jak później spojrzałam i były 2 kreski to był szok.. oczywiście przeczytałam ulotkę co może zafalszowac wynik testu. Przegrzebalam internet bo niemożliwe, że się udało.. ale później kupiłam jeszcze kilka i wszystkie wyszły z 2 kreskami to zaczęłam wierzyć. ;)) mąż jak mu po pierwszym teście powiedziałam to od razu mówił, że napewno jestem w dwupaku. On to czuję;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po wizycie :) przeziernosc 1.6mm, kosci nosowe widoczne 20mm.
CRL 58mm :) pani doktor nie mogla mnie zbyt zmierzyc przez brzuch, bylo malo widoczne, dopochwowo maluch tak sie ulozyl ze nie mogla zmierzyc NT.. Smiala sie i przepraszala ze go musi wziernikiem "bić" zeby sie lekko przesunal :) tak slodko bylo widac jak po poruszeniu go, zaraz zmienia lekko polozenie :) wszystkie narzady prawidlowe :)
Mam na wydruku termin porodu wg Naegelego 09.08 a wedlug crl 15.08.
Ogolnie wszystko super :)
Dowiozlam od razu do pracy L4. Byly akurat wszystkie kolezanki i jeden kolega ktorych lubie, i tak zeszlo ze 1.5h z nimi siedzialam :) a teraz juz w domku, obiad i odpoczywanko.

Trzymam kciuki za reszte wizyt dzisiaj !:)
Kolejna udana wizyta
Super, że dzidzia zdrowa ☺

Margaretkaa super wiadomości.
Guarana tak kreski 2 tak wyraźne że nie było wątpliwości że to ciąża.Musiałam mieć bardzo wcześnie tą owulkę.

@anntryb u mnie jeszcze sa i osobne wieszaki z wyprzedazami tez ;-)
A ja sobie chwalilam jak z szwagierka razem z brzuszkami chodzilysmy, nasze cory sa rodzone dzien po dniu :-D

@MamaT czekamy na wiesci :-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maargaretkaa super wieści <3 kolejny zdrowy maluszek gratulacje

@evelinia jeju z tą amnio nawet mnie nie strasz kochana prosze Cię! ja 3 tyg temu zrobiłam toxo i IgM wyszło ponad normę nie dużo ale było.... IgG było równe 0. Teraz powtarzałam i jak Igm będzie wysokie i IgG wzrośnie to będzie problem ... a amnio się baaardzoo boje :( :( :(

Zostawić Was tylko na trochę a tu milion stron do nadrobienia :p
Byłam z synkiem na spacerze i z ciekawości zaszłam do lidla. Ale u mnie ciążowe rzeczy przebrane, dosłownie zostało kilka sztuk. Za to ubranek i rzeczy dla maluchów było od groma i ciut ciut :p kupiłam sobie za to maliny i są pyszne :D
@kurektyna super, że wszystko w porządku :) zresztą nie mogło być inaczej ;) odpoczywaj sobie
@Adeline89 super, że się odezwałaś po amino i wszystko w porządku. Teraz sobie odpoczywaj a my czekamy razem z Tobą na wyniki ;)
@o.paulina pamiętamy pamiętamy ;) nawet wczoraj zastanawiałam się gdzie się podziewasz :p
@Angelika:) cały czas myślę o tym Twoim serniku na zimno :D ale mój bananowiec też już tężeje w lodówce :D
Ja test zrobiłam 27 listopada, dwa dni po braku spodziewanej miesiączki. Ale już od tygodnia wiedziałam, że jestem w ciąży, po prostu to czułam. W ogóle to do zrobienia testu namawiał mnie mój M bo ja strasznie się bałam i nie chciałam zrobić. Bałam się pozytywnego wyniku, tego że to za szybko. Ale po zobaczeniu dwóch kreseczek ogarnął mnie już spokój :)
@Maargaretkaa gratuluję udanej wizyty i zdrowego maluszka :)
@anntryb u mnie w h&m też nie ma działu mama :(

O.paulina u nas było tak samo ze slubem...prawie 40 stopni a następnego dnia już lało.Brałam ślub 30 lipca 2005 r.
Evelinia u nas tych rodzaji paracetamolu mnóstwo.Zrobię zdjęcie później i wstawię.Byle nie za często to można z kofeiną paracetamol wziąć.

reklama
Do góry