Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna, nie stresuj sie tak bo malenstwo pewnie tez to czuje. Ja mialam poniżej 2 chyba 1.6 ale lekarz opowiadał ze najlepiej jest do 2 ale granica gorna jest do 3. Takze spokojnie. W ogole cudny ten lekarz, mimo ze wszystko ok to pokazywał gdzie wystepuja różnice jak jest cos zle. Zeby kazdy taki był, to ciezarne by spokojnie spac w nocy mogły.hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
dziś mam oczy jak szparki, spuchnięte powieki, bo tak ryczałam, mało snu ..
wiele rozumiem, ale tego braku badania nie .. dobrze, że on tam nie był ze mną, bo by ta rozmowa inaczej wyglądała ..
@myycha Pani genetyk powiedziała, że moje NT 2,3 to górna granica .. jak ja czytam na ang stronach, że lekarze wyznaczają nawet granicę do 3 ...
niemniej jednak życzę Wam fajnego dnia, wracam popołudniu![]()
hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
wiele rozumiem, ale tego braku badania nie .. dobrze, że on tam nie był ze mną, bo by ta rozmowa inaczej wyglądała ..
@myycha Pani genetyk powiedziała, że moje NT 2,3 to górna granica .. jak ja czytam na ang stronach, że lekarze wyznaczają nawet granicę do 3 ...
Jak bedziesz miala chwilke to zerknij i napisz jakie wtedy podczas badania dzieciatko mialo crl, wtedy gdy zmierzyli to nt.hej kochane - małż słysząc, co mu opowiadałam prawie drzwiami trzaskał, położyłam się, przyszedł i długo gadaliśmy ..
CzescA teraz się ładnie przedstawie. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej. A od 6 lat mieszkam w Austrii. Jestem mama 16 mce Tymcia.
Czytam Was codziennie i pozdrawiam serdecznie. Liczę, że sie zaklimatyzuje![]()
Hej :-) pewnie ze sie zaklimatyzujesz. Zapraszamy :-)A teraz się ładnie przedstawie. Pochodzę z Dąbrowy Górniczej. A od 6 lat mieszkam w Austrii. Jestem mama 16 mce Tymcia.
Czytam Was codziennie i pozdrawiam serdecznie. Liczę, że sie zaklimatyzuje![]()