reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Moja kolezanka z pracy co w grudniu rodziła miała przodujace. Skończyło się cesarka i wczesniej nie mogla nosić nic na gumkę ani zapinanego bo ją bolało, od 5 miesiaca chodziła tylko w sukienkach.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi grozi przodujace ale dopiero w 16 tygodniu można potwierdzić bo łożysko w tedy w pełni ukształtowane

reklama
Laski 8 osob wyslalo mi dane. Chcecie tabelke z 8 osobami? Piszcie nawrt jesli nie znacie plci dziecka. Nie chce wyspisywac wszystkich z watku z danymi, bo polowy dziewczyn tutaj nie ma..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

@MamaT łączę się w bólu, moja też wróciła dzisiaj z gorączką także jutro się kisimy w domu i cały weekend. Zdrówka!

Byłam u gina. Tak jak myślałam. Jest stan zapalny w cytologii, mam globulki więc powinny się skonczyć te plamienia. Za to wyszedł problem z szyjką, powinna być twarda a ja mam miękką kluske jak to gin określił. Najwyżej będę mieć passar jak trzeba będzie :/ dzidzia rośnie ale nie mierzyliśmy. I potwierdził że mam prawo już czuć smyranie. Także chyba coraz mniej nam się wydaje, a coraz bardziej fakt.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry