Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poprzedniej ciąży i teraz mam zawsze wklepaną "2" co oznacza, że mogę chodzic. Nawet jesli miałabys nalot to możesz zwrócic sie do lekarki po zaświadczenie, ze wtedy byłas u niej. A jeżeli nikt nie otworzy im drzwi to może oznaczac to, ze mocno spałas i nie slyszałaśKobietki, powiedzcie mi te które są na L4, macie adnotacje że L4 chodzące czy leżące? Dziś tesciu który jest policjantem trochę mnie nastraszyl że u nas w mieście ZUS robi dużo kontroli,tych którzy są dłużej na zwolnieniu. Ja do południa siedzę sama w domu a jak narzeczony bwraca z pracy to jeździmy często do jego domu..Boję się że kiedyś nie zastana mnie w miejscu zameldowania i co wtedy? Któraś miała z was już kontrolę kiedyś? Czy lekarka może wystawić jakieś pisemko tylko dla mnie, że no mam zalecenie 2h spaceru dziennie i ewentualnie podczas nieobecności będzie to moim usprawiedliwieniem?
...
Ja mam normalnie chodzące, nawet zwolnienie po szpitalne mimo zaleceń leżenia na zwolnieniu też mialam że mogę chodzićKobietki, powiedzcie mi te które są na L4, macie adnotacje że L4 chodzące czy leżące? Dziś tesciu który jest policjantem trochę mnie nastraszyl że u nas w mieście ZUS robi dużo kontroli,tych którzy są dłużej na zwolnieniu. Ja do południa siedzę sama w domu a jak narzeczony bwraca z pracy to jeździmy często do jego domu..Boję się że kiedyś nie zastana mnie w miejscu zameldowania i co wtedy? Któraś miała z was już kontrolę kiedyś? Czy lekarka może wystawić jakieś pisemko tylko dla mnie, że no mam zalecenie 2h spaceru dziennie i ewentualnie podczas nieobecności będzie to moim usprawiedliwieniem?
Dzisiaj odwiedziły mnie koleżanki z pracy i wiecie co? Zateskniłam za pracą [emoji23] no nie sądziłam że to kiedykolwiek powiem hahaha [emoji23]
![]()
Tzn wiem że goni ale wydaje mi się że bardziej z innych powodów, jak ledwo co podjeły pracę i już bach na zwolnienie to chyba bardzo częste bo sprawdzają czy po znajomości się to nie odbywa czy jak nagle na działalności płacą najwyższe skladki (przynajmniej kiedyś tak było), więc może za leżące/chodzace też. Zresztą Ty bardziej zorientowana w tych klimatachMarii19, oj ZUS ciężarne też goni...
Maargaretkaa, a Ty dostałaś zwolnienie z 1-ką?? A z jakiego powodu?
, a uda Wam sie wprowadzic przed rozwiazanien ??
jest pięknie, bo jest piątek! Byle przetrwać w pracy, a wieczorem zdążyć na pociąg.