Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dane wyślę wieczorkiem po usg jak wreszcie zmierza dzidzie, by nie trzeba było ich zmieniać za bardzo. Boje się po wczorajszym jeszcze bardziej tego usg... A co jak te wymioty źle wpływają na malucha? No i najgorsze, że nawet woda nie chce mi wchodzić...
ja uważam że matka natura jest mimo wszystko inteligentną babeczką i nie pozwoliłaby na wymioty gdyby to miało się stać krzywdą dla dzieciaczkaDane wyślę wieczorkiem po usg jak wreszcie zmierza dzidzie, by nie trzeba było ich zmieniać za bardzo. Boje się po wczorajszym jeszcze bardziej tego usg... A co jak te wymioty źle wpływają na malucha? No i najgorsze, że nawet woda nie chce mi wchodzić...
Ja mam że L4 chodzące.Kobietki, powiedzcie mi te które są na L4, macie adnotacje że L4 chodzące czy leżące? Dziś tesciu który jest policjantem trochę mnie nastraszyl że u nas w mieście ZUS robi dużo kontroli,tych którzy są dłużej na zwolnieniu. Ja do południa siedzę sama w domu a jak narzeczony bwraca z pracy to jeździmy często do jego domu..Boję się że kiedyś nie zastana mnie w miejscu zameldowania i co wtedy? Któraś miała z was już kontrolę kiedyś? Czy lekarka może wystawić jakieś pisemko tylko dla mnie, że no mam zalecenie 2h spaceru dziennie i ewentualnie podczas nieobecności będzie to moim usprawiedliwieniem?