Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że dzidziuś zdrowo rośnieA my po wizycie już. Crl 62,4 mm NT 1,2 mm Fhr 153 ud/min.
Podobno kostka nosowa jest. Ma wszystko na miejscu, serduszko schowane, 2 łapki i 2 nóżki. Machało nimi słodko. Maluch wydawał się oglądać łapki ale za nic nie chciał pokazać buzi. I nie wiadomo czy on czy ona. Foto dodam pozbiej na wizyty. A i z usg termin na 20.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana mam dość krótka szyjke na niecałe 3cm..A poprzednia ciąża też na lekach bo szyjka się skracala. Mam nadzieję ze tym razem bedzid dobrze ale muszę się oszczędzać. Ja pakowalam części samochodowe do wysyłki i też trzeba dzwogac..Witam serdecznie prosto z łóżeczka
Piszecie o kontroli na L4.. Do mnie ktoś bardzo często dzwoni domofonen około godz 9, to pewnie listonosz próbuje wejść do klatki, więc nawet mi się nie śni iść i otwieraćWięc jakby to była kontrola to nawet nie wiem o tym [emoji14]
@ewelina09065 A dlaczego dostałaś 1b? Masz nakaz leżenia?
@Emilkaa A nie wymagał od Ciebie adresu pod którym będziesz przybywać na zwolnieniu? Mnie zawsze o to pytają.
![]()

Jak brzuch się napinal to bierz nospe forte albo Max 3 razy dziennie i magnez raz dxiennie. Mi jeszcze lekarz kazal luteine 2 razy. I przeszloChora nie byłam kilka lat, a teraz masakra i jeszcze kaszę co mnie niepokoi bo brzuch mnie dzisisj mocno ciągnie i się napina a kilka razy aż zabolał. Luska a czym się leczysz?

@kotomiś powodzenia na wizycie! O której masz? Ja jeszcze równe 2 tyg do wizyty
U mnie dzisiaj na śniadanie (o 13) sałatka z jajka, szynki i groszku [emoji108]
O jezu jak mnie mama dzisiaj wyprowadziła z równowagi przez telefon...naprawdę nie ma innej osoby która potrafi mnie tak zdenerwować. Dziecko nawet nie jest w połowie drogi do wyjścia a ja już mam jej dosyć. Dzisiaj mi zrobiła tyrade na temat tego że jak się dziecko urodzi to będziemy codziennie rozmawiać na skype (hahaha już widzę jak mam na to czas i chęci) bo druga babcia może widzieć dziecko kiedy chce. I uwaga! Ona musi mieć równe szanse! Jakby to kurcze jakiś wyścig był. Ma wielkie pretensje nie wiem o co, a przecież to jej życiowy wybór że wyjechała i tam sobie układa życie i chyba to jest logiczne że teściowa będzie widziała dziecko częściej bo mieszkamy na jednym podwórku...masakra nie chce żeby moje dziecko było obiektem jakiejś chorej zazdrości czy rywalizacji![]()
Spotkałyście się u siebie z czymś takim? Że jedni dziadkowie zazdrośni o drugich? Jak tak to jak sobie z tym radzicie?
![]()
Gratulacje!!A my po wizycie już. Crl 62,4 mm NT 1,2 mm Fhr 153 ud/min.
Podobno kostka nosowa jest. Ma wszystko na miejscu, serduszko schowane, 2 łapki i 2 nóżki. Machało nimi słodko. Maluch wydawał się oglądać łapki ale za nic nie chciał pokazać buzi. I nie wiadomo czy on czy ona. Foto dodam pozbiej na wizyty. A i z usg termin na 20.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom