Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samoA ja sie modlę by mnie ktoś dobił wczorajsze sprzątanie bokiem mi wyszło boli mnie cały bok ledwo się ruszam jeszcze katar mnie męczy oddychać nie mogę a mąż na dziś bilety do kina na wieczór kupił a ja siły nie mam gdziekolwiek iść
A masz jakieś przeciwwskazania, plamienia? My normalnie. A plamienia nigdy po seksie nie było. Zawsze nie miało związku. Więc myślę że ok.Szybkie, ale jak ważne pytanie.. [emoji14] Dziewczyny, które miały od lekarza zakaz współżycia z mężem.. możecie już działać..? Od listopada minęło tyle czasu.. Ale boję się, że coś się stanie. Wizyta u ginekologa dopiero za półtorej tygodnia, zapewne wstrzymam się aż pozwoli, ale ostatnio nie pytałam o to..
![]()
A na ost. usg krwiak był? Jeśli nie, to chyba już nie ma się czego bać.@GuaRaNa Nam z racji na wcześniejsze poronienia i krwiataka, który pojawił się na początku ciąży przy zarodku lekarz zabronił. Sami też strasznie się byliśmy, żeby nic złego się nie stało i tak oto życie łóżkowe umarło.. A wiem że jak nie teraz to potem z wielkim brzuchem tym bardziej nie.. No i by się chciało, bo należeliśmy do tych bardziej aktywnych..![]()
Ale mam w głowie, że jak coś się stanie po seksie, to nie darujemy sobie tego nigdy.. I bądź tu mądra..
![]()