@Tyllkaaa trzymamy kciuki , ja jak byłam za pierwszym razem na usg co fasolki nie było widać, miałam owulacje w dniu spodziewanej miesiączki, może ty też tak zaszłaś, spokojnie kochana trzymamy kciuki
@Elize ja mam to samo jak za długo po stoje , albo leże wali mnie kregosłup jak nie wiem, a dziś mi jeszcze przeskoczyło coś i tak mnie bolało , że masakra, a brzuch to kwestia zatrzymania wód to normalne na początku, chociaż ja to i tak mam brzuch jak na 5 miesiąc ;P po tamtej ciąży więc nikt się nie zorientuje za szybko ,że jestem znów
@Truskaweczka2017 u nas od soboty ładnie, ale pochmurno , wczoraj tylko padało, ale naprawdę ciepło jak na te porę
Posprzątałam dom teraz muszę się wziąć za obiadek ,bo moi o 15 będę a tu coraz mniej czasu. Trochę mnie plery rozbolały i zupełnie nic mi się nie chcę.
Ja już sama nie mogę się doczekać wizyty, przez te koszmary nocne się wykończę, czemu człowiek musi tak przeżywać, najgorsze jest to ,że są takie kobiety co piją, ćpają w ciąży i donoszą zdrowe dzieci , a człowiek się stara nie raz bardzo z całych sił i nie wychodzi. Tak samo z tą aborcją nie zgodziłabym się w życiu, tylko w wyłącznie trudnych przypadkach, ale nie tak,że na legalu idę sobie zrobić skrobankę, bo byłam nie dojrzała i nie zabezpieczyłam się , a teraz jestem w ciąży i nie chcę mi się niańczyć dziecka ... smutne :/ jak by to weszło to kobiety nie które w ogóle by nie dbały o to , czy zajdą czy nie , czy zabezpieczą się, przygodny seks na już, a później pozbyć się problemu, chory świat.