Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak też jestem tego zdania, niemowlaki nie nadają się do żadnych nosidełek, w ogóle jak widzę takich nieświadomych rodziców to mam ochotę podejść i strzelić z liścia[emoji12]Dla mnie te wkładki dla niemowlaków to bajer producentów, żeby dotrzeć do nieświadomych rodziców. Tak samo jak reklamowanie wisiadeł przodem do świata, że "dziecku jest lepiej bo więcej widzi". Czyste kłamstwo. Nosidełka - mimo że ergonomiczne - to jednak obciążenie kręgosłupa w pionie, nie tak jak w chuście. Niech te mięśnie się najpierw rozpracują i nauczą trzymać kręgosłup.
Dzag82 fajne te sukienki, ciekawe co w realu. Napisz jak dojdą to i ja się może skusze?Ja niby też. Ale ze względów finansowych muszę kupić przez internet. Nigdy nigdzie nie widziałam ciążowych sukienek za około 40zł, a takie dzisiaj kupiłam. Jak mi się nie spodobają to zawsze można oddać . Link do: bawełniana SUKIENKA BOMBKA tuba kieszenie CIĄŻA Link do: TRÓJKOLOROWA SUKIENKA z kieszeniami CIĄŻA S/M
I to takie typy, że i po ciąży będzie można nosić,w moim guście.
Większość spodni też pewnie przez Allegro kupię, używane.
Dla mnie to po prostu takie nie bardzo, czytanie sobie forum, na którym się nie udzielam.Ja również bez podgrzewacza nie wyobrażam sobie życia ale tym razem wypróbuje pomysł z termosem. butelki miałam dwie tomy tippe (czy jakoś tak to sie pisze) już a potem dokupiliśmy większe pojemności i była tez avent ta z kolei lepiej się odkręcała. Smoczki różnych firm podpasowLy synkowi nie było problemu. A z huśtawki byliśmy bardzo zadowoleni. Baldachim na łóżeczkiem No cudo pięknie wygląda fakt kurzy się ja prałam bardzo często.