Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo dobrze wiedziec co i jakz tymi nosidelkamidzieki przynajmniej bede wiedziec czego szukac jak nadejdzie odpowiedni moment
![]()
Wiecie czego najbardziej mi szkoda??? Pod koniec lata kupilam sobie super rolki plus ochraniacze. z dziewczynami mialysmy taka paczke i na rolkach smigalysmy sobie a teraz duuuupa... w tym roku sobie nie pojezdze![]()
Nie wypowoem sie.. nie uzywalam...Dziewczyny powiedźcie mi jak używacie podgrzewacza? Czy podgrzewacie rozrobione mleko i ono stoi jakiś czas w podgrzewaczu, czy to podgrzewa sie wode i wtedy dopiero rozrabia mleko? Kiedyś słyszałam jak kobietka rozrabiała mleko i do podgrzewacza wrzucała na pół nocy. Dla mnie temat nie do przejscia. To musi byc na świeżo.. Z moją małą do tej pory jedziemy z termosem. Zawsze mam w nim przegotowana wodę a w razie konieczności podgrzewam w mikro.
Dla mnie butelki tylko lovi. Pierwsze poszły z aventu, ale młodej mleko ulewało sie bokami jak wampirkowi ( za szerokie te obwody ). Próbowałam też tomy pippe ( prezent), ale mycie tych pierdółek ze środka mnie pokonało.
Hustawka wspaniała rzecz. Tylko musze odzyskać, bo pożyczyłam.
Tak piszecie o nadopiekuńczych babciach. Hhmmmmmm czasem mi się marzy coś takiego....Mamy z mężem mamy, które wymagają naszej pomocy więc pierwsze miesiące tylko czekałam, aż jakaś ciocia wpadnie żeby mogła się chociaż wykąpac.
U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???U nas też będzie odstęp 23 miesięcy między dzieciakami. Zastanawiam się jak sobie dam radę bo mąż w pracy a wszyscy daleko ...
U mnie 21[emoji85]U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???