GuaRaNa
Fanka BB :)
@klusek gratuluję wizyty! Ja chyba bym nie wytrzymała i pytała gina o płeć! A historia z poczekalni nieciekawa 
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, że sobie poradzę. Ale nie będę miała nikogo do pomocy, a mój Ksawery jest wymagającym dzieckiem [emoji23] zawsze ktoś musi przy nim być, zwracać na niego uwagę. Jest jedynym takim małym dzieckiem w towarzystwie i najbardziej boję się jego reakcji na noworodka w domu.
Ale ja ogólnie jestem panikara straszna [emoji23]
Możecie mi powiedzieć jak przygotować takie mniej więcej 1,5 roczne dziecko na przyjście dzidziusia?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ja też choruję na Tulę i obiecałam sobie, że nazbieram do zimy, żeby nosić jak zacznie młode siedziećJeszcze w temacie nosidełek bo widzę ze sie przewijał przez kilka stron to choruję na nosidło TULA... ale mam to co mam a kaski luźnej nie posiadam wiec no cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma[emoji6]
no chyba że maz się jednak na ten róż bedzie burzył i dla syna chciał by męskie to niech kupuje[emoji16][emoji16][emoji16]