Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa łobuzy? Tak mi się te imiona kojarzą [emoji12] no i mój Emil rzeczywiście wariat, do tego blondyn@JustynaWM przyjaciółka ma bliźniaki tez Emil Filipcudne chlopaki
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
No luska to na pewno żadne wady! !Każda z nas ma inaczej przecież. Jestem pewna że zaraz i Ty będziesz czuła. Tak jak i reszta dziewczyn.Atfk u mnie jutro będzie 15t1d więc między nami tylko tydzień różnicy.Może dlatego nic nie czuję że w każdej ciąży późno wyczuwałam ruchy no mam nadzieję że to nie wina np.wady serca i dzidziuś nie ma siły mocno kopać.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Przez ten tydzień kiedy tak zauważyłam już konkretne ruchy to miałam wrażenie, że po jedzeniu się uaktywnia, ale to co wyrabiał bàbel wczoraj rozwalilo koncepcje.Teraz siedzę w pracy. ..i już czuję smyranie@o.paulina ale masz piękny suwaczek! Skąd?
Rany ten sos to dopiero bomba kaloryczna. Cieszę się ze plamienia odpuściły. Na nast. wizycie pogadaj z ginem niech obejrzy dobrze szyjkę. U mnie po cytologii wyszło też jakieś dziadostwo, może niech ci zrobi cytologię też.
@JustynaWM no trochę dziwne, same piersi i macica z dzieckuem ważą. Takie kobiety żeby wyjść na zero to musiałyby chudnąć...
@Ag.ta zazdroszczę usg niespodzianki i gratuluję synka!
@atfk fajnie masz, a zauważyłaś jakąś prawidłowość? U mnie dzieć dziś mało ruchliwy. Może się obróciło.
@dominoo10 raczej byś miała od razu powikłania. Kiedy miałaś zzo?
@SZIRLI witam w gronie sierpniowych mam
@luska1979 mi się jakiś błąd zrobił i mnie wywaliło, pokazało że to forum nie istnieje [emoji33] i oczywiście zżarło to co już napisałam na telefonie. Jak to z tymi serami w końcu? Ponoć z pasteryzowanego mleka można.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najwyżej będziesz mieć duże dziecko [emoji12] a tak serio to się pilnuj bo nie tylko dziecko będzie duże ale też będzie lubić słodycze i może mieć czasna większe tendencje to tycia, takie teorie czytałam. U mnie się sprawdziło, prawie słodkiego nie jadłam w poprzedniej ciąży, głównie warzywa, owoce, sery i właśnie takie rzeczy lubi jeść moje 5 letnie dziecko,słodycze z reguły mówi że są za słodkieWitam nowa mamusie![]()
Nie zaglądalam od wczoraj a tu 40 stron do nadrobienia [emoji44]
My cały czas leniuchujemy w łóżku mamy ochotę tylko ja słodycze!
Cały czas mogę jeść tylko słodkie... lody, ciastka, ciasta, cukierki... wszystko !
Martwię się czy taka ilość cukru nie będzie miała jakiegoś wplywu na maleństwo... Ale co ja mam zrobić jak mnie nosi i zrobię wszystko dla słodyczy.. ?
Na początku nie byłam pewna ale teraz wiem ze czuje małą w brzuszku
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom