GuaRaNa
Fanka BB :)
A to sprawdzę. Ja w sumie upatrzyłam sobie Dorjan baby boat, ale one wszystkie są tak do siebie podobne.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie to samo miałam napisać widziałam jeszcze Adamex i pewnie wiele innych firm ma to samo tylko czym się różnią? Kolorem ?Ten roan bass, anex i coneco comodo na jedno kopyto. Coneco duzo tanszy w wersji 2w1. Po co przeplacac.
No nie powiem, że zdarzają się często takie sytuacje z promocjami.Mi nie zalezy juz w sumie na lekkim wozku i super design bo w domku mam schodek do wejscia. Ogladam przegladam i sama caly czas nie wiem.
O 13 jedziemy do grudziadza. A co jest najgorsze ze w promieniu 100km nie ma jednak leroy merlin ani castoramy. Bydgoszcz albo trojmiasto. Moj mowi ze i tak pojedziemy niedlugo. A pozniej sie dostawczaka wezmie. U mnie w Kwidzynie kabiny nawet o 600zeta drozej.
Tymczasem jedziemy na obiad do chinczyka. Polaze po galerii bo mam spodnie upatrzone. Moze w ccc kupie buty. Chociaz to sciema troche z tymi przecenami. Jak w sezonie za lasockiego zimowe dalam nieco ponad 200 tak teraz niby przecena z karta 50% a te same co mam podwyzszyli na 350 za botki za kostke oszolomy. Czyli po obnizce ze 30 zeta taniej.
W rossmanie tez jak sa te przeceny 50% to podwyzszaja ceny. Tusze loreala te po 40 nagle 59 kosztuje i przecena. Oszukuja.