Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No warto zajrzeć przy okazji.Wiecie co. Kolo pepka wyrosl mi czarny wlos. Moj mowi, ze mlody wysunal nadajnik
Aftk mam karte i na przykladzie wlasnych butow napisalam. Lasockiego nie bardzo wyprzedaja tanio. Inne tak
@dzag82 trzymaj się dzielnie, czasami są gorsze dni że aż cycki opadają. Może znajdziesz coś w czeluści zamrażarki albo jakieś naleśniki z dżemem da się ukręcić i nie będzie tak źle. Nosek do góry, w końcu wyzdrowieją i dychniesz.
@JustynaWM my jak nam młoda tak chrorwała doszliśmy do sytuacji gdzie trzeba było opiekunkę brać żeby nas z pracy nie pozwalniali [emoji33] moja córka miała duży niedobór żelaza, wypłukane wszystko przez ciągłe choróbska, może warto sprawdzić.
Dołączam dzisiaj do grona niedospanych, młoda buszuje od 6 f..ck i po 4 dniach w domu wcale nie jest lepiej...
Na dodatek jutro mamy przerwę w dostawie prądu przez pół dnia. Zarąbiście...
Dziewczyny umawiacie się już na usg połówkowe? Robicie w ogóle? Ja dzisiaj dzwoniłam to mnie babka ledwo na 30 marca wcisnęła. Mówiła że robią od 20-23 tygodnia i właśnie na początek 23 się udało zapisać.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko ok z tym coneco tylko nigdzie nie mogę znaleźć wymiarów ani gondoli ani spacerówki, jak Ci wpadnie w oko daj znać. Na allegro jest nawet aukcja z fotelikiem maxi cosi citi i cenowo super.Guarana ten dorjan tez super i cenowo sensowny