Ag.ta
Fanka BB :)
Nadrabiam resztę ale już nie pamiętam co miałam komu napisać. Mam taką skleroze ostatnio, że aż mnie to przeraza.
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Narobilas m smaka na ten wózek. Prawie taki sam jak anex kutry miałam na oku, ale cena 2,5 tyś...@evelinia ja tez kupuje roan bassjuz zdecydowalismy. Z reszta ma naprawde dobre opinie w porownaniu do wszechobecnych adamexow i innych. Nawet na fb wypowiadala sie pani, ktora powoedziala ze dzieki mocnej konstrukcji gondoli jej 6 miesieczne dziecko przezylo wypadek , gdzie samochod potracil je na pasach..
(info prawdziwe, jest nawet link do artykulu o tym wypadku wiec to nie wyssane z palca).
Ogladalam tez testowanie tego wozka na youtube gdzie pan pokazywal jak tam wszystko sie z nim obchodzic i jest super.wskocze na lipcowki poczytac co tam pisza
ja to samo, dla mnie max 25 i koniec, powyżej się męczę i puchnę, jestem wściekła i nie mam ochoty na nic...a tu ciąża wypada na lato, strach pomyśleć...