Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ona nie tyle krytykuje, co nadziwić się nie może tym różnym badaniom itd. I tak myślę sobie że miały lżej psychicznie przez to kiedyś. Były poprostu przy nadziei całą ciążę :-) czyli miały nadzieję że wszystko będzie dobrze [emoji3]Czego i nam wszystkim życzę. DobranocMahoniowa Twoja mama ma niby rację bo w tamtych czasach ciąża nie była tak stresująca.Ale z drugiej strony żyjemy w lepszych czasach kiedy jesteśmy w stanie uratować tak skrajne wcześniaki jak te urodzone w 22 tc kiedy jesteśmy w stanie zrobić operację w łonie matki i uratować życie jeszcze nienarodzonego dziecka.Napewno robimy te wszystkie badania dla dobra naszych dzidziusiów.
25_pixels ja niestety spodziewam się że wyniki testu pappa nie będą tak super i to będzie oznaczało że krótszy chromosom w rozdaniu dostał się nam po raz 3.Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ancymonka to super że wszystko dobrze.
Mnie bolała kość ogonowa ale to przed samym porodem w drugiej ciąży.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
, wywalilo mi apke ta maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawt ja odinstalowalambi zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a prsez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna 
. Takze wybaczcie ale tak ogolnie sie odniose.... laseczki super ze zakupy udane, wizyty zaliczone wzorowo, ja tez wyczekuje tych cudownych smyrniec.
, wywalilo mi apke ta maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawt ja odinstalowalambi zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a prsez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna 
. Takze wybaczcie ale tak ogolnie sie odniose.... laseczki super ze zakupy udane, wizyty zaliczone wzorowo, ja tez wyczekuje tych cudownych smyrniec.
, wywalilo mi apke na maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawet ja odinstalowalam i zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a przez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna 
.
... jeszcze te literowki ...