myycha
Fanka BB :)
Ale ta muszelka fajna, zeby nie bylo, ze badziewie. Ale troche droga jak dla mnie
Sent from my LG-K220 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Popieram. Ja mam kilka razy w roku problem z prezentami. Potem się tylko badziewie wala po domu. A dzieci mają różne inne potrzeby też.Justyna super slyszec, ze ktos podobnie mysli. Czasem sie czuje jak wyrodna matka wsrod mam kupujacych te niektore badziewia.. Ile juz glosnikow pozaklejalam, baterii nawyciagalam.. Wszystko wpakowalam do wora i do domu dziecka. Dzirci nie plakaly. Na urodziny tez od razu mowimy, ze zabawek niet, ze robimy na cos zbiorke np. Na roczek Jaska rodzinka sie dolozyla do placu zabaw na ogrodek i to byla nasza najlepsza inwestycja dotychczas, zadnego plastiku (oprocz zjezdzalni) wszystko w drewnie, sami malowalismy, ozdabialismy.. Takie inwestycje na lata polecam. Zamiast miliona zabawek, za firmowe w dodatku niezle trzeba zaplacic
My też mamy drewniany domek że zjeżdżalnia i trampolina super jak już ciepło i dzieci na dworzu to jak bym dzieci nie miała [emoji4] a jeszcze jak przyjdzie jakiś kolega do zabawy super na jedzenie nie można zgonic do domu [emoji6]Justyna super slyszec, ze ktos podobnie mysli. Czasem sie czuje jak wyrodna matka wsrod mam kupujacych te niektore badziewia.. Ile juz glosnikow pozaklejalam, baterii nawyciagalam.. Wszystko wpakowalam do wora i do domu dziecka. Dzirci nie plakaly. Na urodziny tez od razu mowimy, ze zabawek niet, ze robimy na cos zbiorke np. Na roczek Jaska rodzinka sie dolozyla do placu zabaw na ogrodek i to byla nasza najlepsza inwestycja dotychczas, zadnego plastiku (oprocz zjezdzalni) wszystko w drewnie, sami malowalismy, ozdabialismy.. Takie inwestycje na lata polecam. Zamiast miliona zabawek, za firmowe w dodatku niezle trzeba zaplacic

Hejka sierpniowki :-)
Co do rozstępów to słyszałam pozytywne opinie o palmersie i na początku ciąży go kupilam, dopiero 2 dni temu go uzylam tylko na nogi, poki co brzuch smaruje oliwka. Ale mialam po nim straszna wysypke. Nie wiem czy go uzyje jeszcze.
mam jakaś alergię na zabawki dla małych dzieci- grające, świecące, i denerwujące, i tak żyjemy w czasach nadmiaru bodźców.
Rodzinie i znajomym będę mówić że zabawki przyjmuję tylko drewniane, najlepiej takie jak były kiedyś![]()

Próbuję się umówić do okulisty i neurologa na NFZ.. i to jakiś koszmar... termin na 28 czerwca jak ja w lipcu mogę już rodzic haha [emoji23]

Dokadnie. Trampoline moj tata kupil wnukom swego czasu i jak cieplo..dzieci nie ma
A skąd... powiedziałam tej Pani z przychodni że nie mogę mieć tak późno wizyty bo ja potrzebuje sprawdzić czy mogę rodzic naturalnie... no ale niestety Pani nic na to nie poradzi... :/Dostałam to na początku ciąży. Zapach mnie odrzucał ale użyłam dwa razy. Na brzusiu fajnie się smarował i szybko wchłaniał ale nogi to koszmar. ledwo posmarowałam i od razu biegłam z powrotem pod prysznic. Całe czerwone i wysypce. 2 dni piekło jak nie wiem co. Nie wyrzucałam może wrócę później tylko na brzuch. Tak to olej arganowy i biooil.
Popieram.Wole klasyczne zabawki. Pluszak, szmacianka, lalka, klocki, garnuszki na klocuszki czy jak to zwał, autko, już nawet cymbałki a nie jakieś roboty co grają za dziecko na cymbałkach, a on ma tylko kliknąć tą funkcję na tablecie. Takie zabawki moim zdaniem zabierają dziecku zabawę.
Ostatnio mój M śmiał się z nocnika co wygrywa fanfary
Nie działa tam nowe zarządzenie, że ciężarna przyjmowana jest w pierwszej kolejności poza kolejką jak najszybciej? U mnie w przychodni na nfz słowo ciąża jest teraz magicznym słowem.