Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam takie zdanie. Moj leo tez za duzo nie mowi. Oglada bajki piosenki ale tez spedzamy czas i rozmawiamy. Jego kuzynka w tym wieku juz sporo mowila... to zalezy od dziecka moim zdaniem. Po za tym leo jesy taki ze ciezko bylo go czegos nauczyc... ho wszedzie pelno... dopiero od paru miesiecy zaczal sie uczyc roznych rzeczy typu brawo itd...Ale tez nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka. Ja z Krzysiem od urodzenia jestem, stymuluje, pilnuje nie za duzo bajek itp, zajecia z innymi dziecmi zanim zaczal chodzic do przedszkola, w ogole jak byl maly to studiowalam jeszcze, pedagogike w dodatku i na praktyczne zajecia chodzil ze mna [emoji14] a zaczal pozno mowic i nadal roznie ze skladaniem zdan. Za to Jasku zaczal juz mowic, rok wczesniej niz jegeo starszy brat. A znam tez dzieci ktore jak dziewczynka z Twojej opowiesci ciagle tablet, tv a mowia pieknie. Wiadomo, ze to raczej nie pomaga, ale wiele zalezy od samego dziecka![]()
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja praktycznie do konca lipca bede prowadzic auto (termin na 4-5.08) bo moja mloda chodzi do przedszkola w innej miejscowości nie daleko ale wiadomo...Guarana to zonk bo ja będę musiała prowadzić auto aż do 8m.
Dzięki Mamaa03.
Mychaa słodki Twój synek.
Moje dziewczynki mają dużo zabawek pewnie nowy dzidziuś też tak będzie miał bo się nie umiem opanować.Na topie teraz jest barbie...ich największa miłość.
A ja wstałam i u nas wiosna na całego.Kurtki nawet można zdjąć a rano jeszcze było zimno.Słońce już tak mocno świeci.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

, no i oby plamienie sie nie powtorzylo &&&& . Fajna masz lekarke :-)