Angelika:)
Fanka BB :)
Super! oby więcej takich przyjemnych dniMy dzis na spacerku bylismy mimo mokrej trawydziec i psiak zadowoleni
![]()
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! oby więcej takich przyjemnych dniMy dzis na spacerku bylismy mimo mokrej trawydziec i psiak zadowoleni
![]()
![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój był takim blondynkiem jako dziecko teraz to taki jasny brąz ma na głowie... ciekawe czy może córcia odziedziczy takie włoski.. bardziej bym chciała bo zawsze mi się podobały [emoji173]
. Mala sie wybiegala moze ladnie pojdzie spac ;-)dziwna ta przychodnia u mnie z niczym nie ma problemu, ciężarna ma pierwszeństwoA skąd... powiedziałam tej Pani z przychodni że nie mogę mieć tak późno wizyty bo ja potrzebuje sprawdzić czy mogę rodzic naturalnie... no ale niestety Pani nic na to nie poradzi... :/
Ciekawe jak u mojego sie zmienia z czasemMój był takim blondynkiem jako dziecko teraz to taki jasny brąz ma na głowie... ciekawe czy może córcia odziedziczy takie włoski.. bardziej bym chciała bo zawsze mi się podobały [emoji173]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
ja co chwile mam łzy w oczach jak jadę autem i słucham radia.. A to wygrała wycieczkę a to puścili jakąś piosenkę która wywołała u mnie wzruszenie nie wiadomo czemuO właśnie w sumie chyba juz czas zapisac sie na polowkowe. Mialam nie robić ale ten sprzęt dr Alaszewskiego i w sumie on jako dr sa mega.
Mam nadzieję ze potwierdzi płeć bo mimo ze każde będę mocno kochała to do szalu doprowadza mnie niepewnośc, chciałbym już kupować i w ogole.
A czy którejś z Was budują hormony w 2 trymerze? Wczoraj jak spalilam robota kuchennego to sie poryczalam. A dzisiaj płakałam chyba z 45min praktycznie bez powodu. Ubzduralam cos sobie i uroslo to do rangi mega problemu. Masakra