Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taaaak i dlatego wlasnie pisze, ze z sympatią. Maz sie zawsze ze mnie smieje, ze kłapie dziobem, byle ostatnia mieć głos. Trafil swoj na swego.Moze i tak. Taki juz moj zadziorny charakter. Ale Ty tez masz podobny.
Chybą są tu dziewczyny z mężami po 40-tce... Czy organizowałyście im na 40-te urodziny coś specjalnego? Zastanawiam się co tu mężowi wymyślić... Tatuażu nie chce, skoczyć ze spadochronie mu nie pozwolę
Zwykle przyjęcie rodzinne ze śmiesznymi prezentami przeszliśmy w tamtym roku u jego brata, wiec tez odpada. Mam niby coś tam w głowie, ale może mogłabym ściągnąć jakieś oryginalne pomysły od Was? 
Moja teściowa tak ciągle biadoli, wiadomo można mieć słabszy dzień, ale ona mnie jak chorą traktujeO jej ja to też nie znoszę jak ktoś tak ciągle nie rób tego bo jesteś w ciąży nie powinnaś tego tamtego smego i owego działa to na.mnie jak Płachta na byka. A co ja z choinki się urwalam swój rozum mam wiem co.mi wolno a czego nie przecież to ja najbardziej na świecie kocham te dziecię które noszę pod serduszkiem i chce dla.niego jak.najlepiej. [emoji4]
![]()
![]()
Myycha ale jednego Ci nie daruje. Frytki przez Ciebie za bardzo przysmazylam
Luuuz
Dzag pobyt w spa przynajmniej na 1 noc???