Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale skoro koleżanka zadowolona, to może i bez tej położnej byłoby ok? 
W następnym życiu zostanę chyba położną 
No właśnie - nie przekonaszMorawka pisze:I niestety nadal nosi pieluchy. A umie zasygnalizować potrzeby, bo nieraz mu się to udało przed zabrudzeniem pieluchy... I co ja mam zrobić? Jak go przekonać?
Ani do mówienia ani do wywalenia pieluchy. Tak to już jest. Koleżanka dwójkę swoich dzieci grubo przed drugimi urodzinami odpieluchowała, a trzecie tak uparte, że ma już prawie 3 i dalej ma problemy
To dziecko musi zaskoczyć, a nie rodzic bardzo chcieć.
Ale chyba 200. Dwulatka prostymi zdaniami tez powinien mówić, wiadomo, że po swojemu i niezgrabnie, ale jednak.
) jest idealnym przykładem, że bajki czy komputer to nie samo zło. Mój Tymek tez od małego oglądał BabyTV, potem minimini, uwielbiał piosenki dla dzieci puszczanie z YouTube, dzięki temu w żłobku pp 2 roku życia po angielsku nawet potrafił mówić
Panie padały jak słyszał kolory od dwulatka po angielsku. A jemu było pewnie po prostu łatwiej powiedzieć "orange" niż "pomarańczowy" czy "blue" zamiast "niebieski". Duuuużo piosenek śpiewał, z bajek dużo morałów wyciągał, do dzisiaj mu sporo w głowie siedzi. Zaczął sobie "pisać" na laptopie jak 3 lata skończył. U nas akurat ta cała technika go rozwijała, a nie wstrzymała. Oczywiście nie była podstawą, ale miał chwile w trakcie dnia kiedy korzystał.
, JustynaWM, właśnie dlatego wolę męża z imprezą poza dom wyprowadzić
Niech sobie spędzi męski wieczór, ale bajzel po nich niech sprząta ktoś inny