reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nigdy nie jadlam kiszonych pomidorow ale z checia bym sprobowala:) moze zrobie w tym roku kilka sloiczkow :)

Ja dzis zaczynam 17 tydzien.. Nie uwazacie ze ten czas strasznie szybko leci? Dopiero zaczynalysmy a Tu juz zaraz polowka :) ale to nie zmienia faktu ze juz bym chciala tulic mojego Maluszka I wozic w wozeczku :)
Przygotowujecie swoje dzieciaczki na przyjscie rodzenstwa? Hania niby sie ze w brzuszku jest dzidzia, ze kiedys sie urodzi, ciagle pyta czy kupimy dzidzi zabawke z piszczalka :) ale wydaje mi sie ze dla niej to taka abstrakcja.. Ze nie wie ze naprawde bedzie starsza siostra :)

Milego dnia :)

Kiszone pomidory przepis podobny do mojego. Nie zawsze daję gorczycę. Ale dodatkowo daję dużo czosnku. I dodaję nać selera plus trochę korzenia. Koper. Czasami paprykę jak mam. Nieco więcej soli plus liść winogron. Pycha! Mój mąż wyjada sam czosnek najpierw [emoji23]

Link do: KISZONE POMIDORY - przyslijprzepis.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie nikt nie wiedział o pomidorach a zaraz połowa będzie szykowała miejsce na słoiki :D

Witajcie mordeczki [emoji5][emoji5]
Melduje sie na pokladzie,wyspana i zrelaksowana.Ja dzisiaj na obiadej planuje frytki +łosoś[emoji5]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania.
Aaa i dzisiaj pogoda do dupy szaro buro i ponuro.Marzy mi sie dobra ksiażka i kawusia[emoji5]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Też robię dzis łososia. Ale jeszcze nie wiem z czym. :) za dużo do wyboru. Czy pieczony czy smażony. Czy z frytkami czy bez.... Ale jeszcze jest czas do obiadu :)

reklama
Witam z rana

Pogoda sie popsula. Z tydzien ma padac. Wiec ogarnelam lazienke. Zaraz odkurze i pomyje podlogi bo sie kleja. Picolo nam wystrzelil jak opijalismy domek. Swoja droga strasznie slodki ten dzieciecy szampan.
Pozniej moj byly przyjezdza po rzeczy Domi.

Moj ma weekend dwojek w pracy. Od 14-22. Umre z nudow.
Wczoraj sie wzielam za papiery. Cala reklamowa z biedry do wyrzucenia.
Chyba sie wezme na dniach za szafe Domi. Mam pelno puzzli i innych zabawek niepotrzebnych. Moze wystawie na olx za jakies ptasie mleczko.
No i bede czytac ksiazki. Bo co innego robic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry