Truskaweczka2017
Moderatorka
@25_pixels @luska1979 ja w ciąży z synkiem pochłaniałam słodycze tonami 
Ja zaraz zbieram się na glukozę. Ale mi się nie chcę
chcę spaaaaaać
Ja zaraz zbieram się na glukozę. Ale mi się nie chcę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No! Wiesz o co chodzi. Pycha. Mniam. Ja sama nie robię, mam dostawę co parę miesięcy z domu. Ogórki pomidory kiszone i różne pyszności jakich tu nie maUwielbiam kiszone pomidory. Moja ruska sąsiadka mnie nauczyła robić. Idę zobaczyć czy jakiś słoik jeszcze jest.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo. Nawet gin na pierwszej wizycie powiedziała mi żebym ograniczyła słodycze. Ciężko. Kupiłam w netto na półce dla diabetyków ciasteczka , są takie pyszne i bez cukru. Jem je w chwilach słabości@anntryb ja straciłam ochotę na słodkie odkąd wyszła mi podwyższona glukoza na czczo. Jakoś od tego momentu sporadycznie jem słodkie
Prawie nikt nie wiedział o pomidorach a zaraz połowa będzie szykowała miejsce na słoikiKiszone pomidory przepis podobny do mojego. Nie zawsze daję gorczycę. Ale dodatkowo daję dużo czosnku. I dodaję nać selera plus trochę korzenia. Koper. Czasami paprykę jak mam. Nieco więcej soli plus liść winogron. Pycha! Mój mąż wyjada sam czosnek najpierw [emoji23]
Link do: KISZONE POMIDORY - przyslijprzepis.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Też robię dzis łososia. Ale jeszcze nie wiem z czym.Witajcie mordeczki [emoji5][emoji5]
Melduje sie na pokladzie,wyspana i zrelaksowana.Ja dzisiaj na obiadej planuje frytki +łosoś[emoji5]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i badania.
Aaa i dzisiaj pogoda do dupy szaro buro i ponuro.Marzy mi sie dobra ksiażka i kawusia[emoji5]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom