Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na bieżąco i sie doczekac nowych nie moge.. ale te ostatnie to juz powoli nudne sie robi...@myycha wczoraj już pisałam, ale dopiero zaczynam przygodę z Chirurgami :xJestem w 5 odc, a przede mną jeszcze 13 sezonów
![]()
I za mna jakies ciacho chodzi... ale jajek brakDzień dobry sobotnieza mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi"
mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło
uff
Na dworze szaro buro :/ dzień leńale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł
![]()
Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upieczea sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry
on nawet ma niezły skład
Miłego dziona!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj spokój z tym sernikiem. To jest wszystko mrozsone! Tak jak i paczki i donuty.... No chyba ze mówisz o tych ciastach które jeżdżą z piekarni, to inna bajkaDzień dobry sobotnieza mną jakaś ciężka noc, budziłam sie co chwile, w pewnym momencie juz miałam załamke bo poczułam "niespokojne nogi"
mysle tylko nie tooooo,ale przysnęłam na trochę i minęło
uff
Na dworze szaro buro :/ dzień leńale najpierw muszę ogarnąć kuchnie bo wyglada jakby armagedon przeszedł
![]()
Zjadłabym jakieś pyszne ciacho...ale samo sie nie upieczea sklepowe "kodowane" jakoś mnie nie zachęcają choć uwielbiam ten Ala domowy sernik z Biedry
on nawet ma niezły skład
Miłego dziona!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

widocznie dla ludzi pracujących tam 2300 to byle jakie pieniądze skoro nie da się wykonać badań porządnie. W środę było "proszę czekać 48h" - a podobno i tak wysłali je dzień wcześniej, więc to już w ogóle kosmos. Próbuję go uspokoić, ale wspiera go moja mama, więc się facet jeszcze bardziej nakręca