evelinia
Fanka BB :)
Ja byłam na NFZ i na prawdę nieam co narzekać trafiłam na super lekarkę konkretna taka oczywiście maleństwo przeglądała z każdej strony ale nic konkretnego o płci nie powiedziała
zapytała tylko czy mam synów a ja ,uhum pewno jajca znalazła to pytam czy mam kolejnego synka , że chciałabym wiedzieć by wyprawkę kompletować,że nie będę załamana bo zdrowe dziecko to dużo a ona z tekstem że są specjaliści co do jednej płci ale ona nie jest i płeć to mi powie po 5 m-Cu gdy będzie pewna 
zapytała tylko czy mam synów a ja ,uhum pewno jajca znalazła to pytam czy mam kolejnego synka , że chciałabym wiedzieć by wyprawkę kompletować,że nie będę załamana bo zdrowe dziecko to dużo a ona z tekstem że są specjaliści co do jednej płci ale ona nie jest i płeć to mi powie po 5 m-Cu gdy będzie pewna 
dlaczego nie miałaś usg,bo nie rozumiem
kurde ja na każdej wizycie oprócz badania mam usg ,no ludzie w jakich my czasach żyjemy 

Czy Twój mąż miewa czasem obawy przed powrotem do domu z takich wyjazdów? Albo nie myśli, że pomylił domy i do obcego wszedł?