Dorotea.
Fanka BB :)
Safiya, normalnie rozważ reklamacje. To badanie to usługa jak każda inna.
Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko moja mama to tak po za tym udaje ze ja to nie rusza nic a nic . A tu Bam zonkMoja mama też tylko czeka,aż płeć będzie znana,więc potrafię sobie wyobrazić tą euforię z zakupów

Ooo.. zjadlabym [emoji24] ja mam cheesecake cytrynowyLuska nie zjadlam chinki. Za to moj mi przywiozl hot doga z orlenu. Na razie jeszcze zyje![]()
Zapytam dla pewnosci. No i ja cala ciaze z leo odruch wymiotny przy myciu zebow i teraz to samo... mialam wlasnie pisac...Atfk no ja już zęby przynajmniej myje bez problemów od jakiegoś czasu już.Brzusio też rośnie od jakiegoś czasu już go widać nawet w luźnych ciuszkach a kg stoję narazie.
Guarana ja właśnie nie miałam plamienia ani krwawienia a szyjka macicy od samego początku tak nisko więc mam nadzieję że wszystko ok ale jednak chyba warto dmuchać na zimne.
Słyszałam właśnie że ta metoda się sprawdza...to spokojnie mam czas do 9 marca plus 2 dodatkowe tygodnie...oj luzik.W drugiej ciąży jednak ta metoda się nie sprawdziła.Wcześniej poczułam w pierwszej tak.
Patysia test pappa wykaże wady serca tylko wynikające z genetyki czyli np.w zespole downa to jedna z częstych cech.W mojej mikrodelecji też są możliwe wady wrodzone zastawek serca to mniejsze wady serca nie wymagające operacji a objawiające się szmerami serca u noworodka.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie tak... juz tak mniej sie doszukuje. Ale zapytac zapytam.Dziękuję kochana, że tak mówiszsama najlepiej wiesz ile kobieta jest w stanie znieść
Na szczęście porody bez komplikacji
Heh zaśmiałam się pod nosem gdy przeczytałam, że położna tosty Ci przyniosła, u nas to Ci przyniosą dwie kromki chleba na pocieszenie![]()
Patysia152 wszystko z dzieckiem jest ok uwierz nam ,niektóre kobiety gorsze rzeczy robią i dzieciom nic nie jest
Przede wszystkim nie dopuszczaj do głowy takich myśli,zadręczasz się zupełnie niepotrzebnie
Luska1979 [emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze![]()
Ojej to musialo byc syraszne... lezec tyle ... ale czego sie nie zrobi dla dzidzi.Guaran współczuję problemu z szyjką. Nie wiem na ile paser pomoże (oby). Na takie rzeczy najlepsze jest leżenie, leżenie, leżenie. Szczególnie im ciąża starsza i cięższa i naciska na szyjkę. Szyjka sprawiła, że w 1 ciąży leżałam plackiem od 18 do 36 tc. Plackiem. Pomogło.
Rany oby nie bo nie wyobrażam sobie tego. Pesar trzyma krótką szyjkę, może kluskę też. Pozostaje mi jeszcze szew na szyjce w razie czego. Prawdopodobnie pierwszą ciążę też tak chodziłam, ale nie miałam wyboru.Guarana współczuję problemu z szyjką. Nie wiem na ile paser pomoże (oby). Na takie rzeczy najlepsze jest leżenie, leżenie, leżenie. Szczególnie im ciąża starsza i cięższa i naciska na szyjkę. Szyjka sprawiła, że w 1 ciąży leżałam plackiem od 18 do 36 tc. Plackiem. Pomogło.