Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@evelinia przecie tosz to prawie jak tost
Ale fakt u nas najgorsze jedzenie w całej Europie chyba na porodowkach. Gdzieś o tym nawet był artykuł...
Link do: Oto jak szpitalne jedzenie w Polsce wypada na tle szpitali z 16 innych miejsc na świecie
Ja 23 sierpnia. Dzisiaj 14 tygodni, wiec w zasadzie jest jeszcze czas. Ja nie twierdzę, że to dobrze i normalne, że nie czuję jeszcze ruchówLuska pisze:Dzag82 a na kiedy Ty masz termin porodu?Pocieszasz mnie że też już nie czujesz ruchów dziecka a też u Ciebie 3 ciąża.
Stwierdzam tylko fakt. Na szczęście pojutrze mam wizytę, zobaczę czy wszystko ok. O niczym innym nie marzę, jak usłyszeć od mojej gin, że serduszko bije może i wolniej, ale miarowo i skoro cały czas tak samo, to widocznie taka uroda. Albo niech skieruje gdzieś dalej, nie wiem... Na echo serca? Bo osiwieję.
. Nie rodziłam nigdy naturalnie, tyle mnie ominęło, ale wydaje mi się, że sama za chiny nie dałabym rady.
Niech robią, co trzeba, byle było bezpiecznie. Trzymam kciuki za wizytę.

Co do porodu to ja wszystkie trzy mialam lezac plasko :-( , no i bez znieczulenia . Przy Nel jak chcialamwstc to mi zabronila polozna, ale mysle ze jakby mezo byl ze mna to by bylo inne podejscie :-/
@klusek spokojnie kochana :-) , szkoda nerwow na tych "urzedasow" ;-) . Podejrzewam , ze jak by to o ich sprawy chodzilo to rzadaliby wszystkich odpowiedzi na wczoraj, no ale coz poradzisz...
Co do poduchy to ja mam taka zwykla prostokatna, ale twarda i spisala sie w trzecim trym ;-)
Ooo @luska1979 widze, za faktycznie co chwile cos :-/ .
@evelinia to co dobre szybko sie konczy ;-) , teraz u nas ponad rydzien deszcz ma padac :-( , oby pogoda sie nie sprawdzila. Widze, ze Ty tez jak ja samotnie na porodowce ;-) , moj mezo ma okropnego stracha przed porodem
U nas tez sa sale jednoosobowe, tylko przed porodem, gdy rozkrecaja sie skurcze jest sie w innym pokoju, a gdy zaczynaja sie parte to przeworza na glowna sale porodowa ;-)
@luska1979 to u nas podobnie 2h po porodzie lezysz z malenstwem :-) . My od razu z Neli sie cycowalysmy :-)
@martaem95 dokladnie trafila Ci sie najlepsza "opcja" przy blizniakach ;-)
Uffff nadrobila to teraz moze isc spac, dobrej nocy kochane i kciuki za jutrzejsze wizyty :-)
Ja znów mam krótką szynkę..niecałe 3cm była ostatnio. Mam nadzieję że za tydzień na wizycie nic się nie zmieni..aż się bojeRany oby nie bo nie wyobrażam sobie tego. Pesar trzyma krótką szyjkę, może kluskę też. Pozostaje mi jeszcze szew na szyjce w razie czego. Prawdopodobnie pierwszą ciążę też tak chodziłam, ale nie miałam wyboru.
Nie ma co gdybać, gin zobaczy w czwartek.
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom