Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam tak jak Truskaweczka jednego dnia jestem pewna ze to dziewczynka a drugiego że chłopiec.
Dziś mam wizytę ale w gabinecie nie ma usg wiec dowiem sie dopiero na polowkowych. Na prenatalnych byl dzidziuś dziewczynką ale w drugą stronę to sie może zmienic.
Witam z rana.
Oj wczoraj znów padłam o 9.Strasznie padnięta jestem wieczorami...w żadnej ciąży tak nie miałam.
Safiya dziękuje.Wizyta o 9.30.
Evelinia u nas w szpitalu to czujesz się jak na wczasach full wypas w dobrym hotelu.Ale że nikt Ci tam nie pomaga przy dziecku więc czasem nie masz jak zjeść czy iść na siku to każdy chętnie wychodzi do domu.
Witajcie dziewczyny czy mogłabym jeszcze do Was dołączyć? Z chęcią podzielę się z Wami ta radością noszenia tego malutkiego serduszka w brzuszku
Podczytuje Was od kilku dni ale czekałam na wczorajszą wizytę, żeby móc już się pochwalić synkiem jestem w 14tyg 6dn.i wczoraj zobaczyłam moje ponad 7cm szczęście z siusiorkiem
Poza tym mieszkam obecnie w Niemczech, pochodzę z Dolnego Śląska, mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża
Ja sama nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć i zacznę szaleństwo zakupowe.
Patysia152 ja wczoraj lody o smaku cytrynowego cheesecake.
Jedynie co u nas nie jest dobre w tym menu że kompletnie nie biorą pod uwagę że matki karmiące nie wszystko mogą jeść więc masz np.sok pomarańczowy do picia.