dzasta.o
Fanka BB :)
Wy o porodach i ja pytałam lekarza jak to będzie u mnie bo pierwsza miałam cesarke no i tak będzie i tym razem :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Patysia152 prywatnie możesz zrobić usg sprawdzające szyjkę macicę...to dla kobiet mające z tym problem.
Mi nikt tego nie zauważył na usg...sama to wyczułam i dopytałam się położnej.
Guarana ale nic Ci się nie działo w pierwszej ciąży?Nie urodziłaś wcześniaka?
Martaem95 to chyba lepiej tak i masz szansę na parkę.
Beata1313 i jak zniosłaś takie porody?
Ja też od razu się cyckowałam z Emi...taka głodna się urodziła może dlatego że przez 8 h porodu nic nie jadłam.Położna powiedziała że wróci i pokaże jak ją przystawiać ale zanim wróciła Emi była już nakarmiona.
Dzag82 różnica między naszymi 2 tygodni...więc wydaje mi się że powinnam już ruchy dziecka.
Wiem wiem że ciekawie u mnie nie jest.
Ty rodziłaś przez cc?To teraz będziesz też mieć cesarkę?
Evelinia i co z tą szyjką macicy w tej ciąży?Nie ma to żadnego znaczenia że popękała?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Myycha a czemu, co jest chyba nie chcesz nas zostawić co ???Hej dziewczyny, napiszcie mi prosze, czy ktoras jest chetna ba przejecie tabelki. Jesli tak to napiszcie mi pw - wysle plik, juz uzupelniony o info ktore ostatnio zbieralam, gdzie bedziecie mogly dalej edytowac, zeby od nowa nie tworzyc calej.
Trzymam kciuki za porody w terminie, samych pulchnych ślicznych bobasków!
Adeline za Ciebie podwojne kciuki, samych dobrych wiesci!!!! :*
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Myycha ale coś się stało? Zostańcie dziewczyny Mahoniowa MyychaNo tak, nie chce tak po prostu zniknac, to sie chociaz pozegnamtylko blagam niech sie ktoras odezwie w sprawie tabelki, szkoda, zeby przepadla
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Super!! Czyli koniec stresu z telefonami i możecie wyprawkę kompletowac.