kotomiś
Fanka BB :)
Nie fajne żarty z rana... @myycha nawet się nie waż... Wystarczy, ze Mahoniowa tak straszy...
@--Aga-- @safiya gratulacje!!! Wiecie już i strasznie wam zazdroszczę. Chciałabym by te moje 75% zamienilo się w 100. Bo choć jeden lekarz cos niby tam dojrzał to inni nic nie widzieli i w glowie mam a moze jednak to córcia. Jednak fajnie by było zwracać sie do brzuszka już po imieniu.
Od kilku dni mnie pobolewa a od wczoraj coraz czesciej. Jakies 2-3 cm na lewo i nizej niż pępek takie dziwne klocia zwlaszcza jak siadam lub wstaje z leżenia, jak przekrecam sie na bok lub brzuch. To nie jest ciągły ból ale taki zaskakujacy. Czy któraś też tak miała lub miewa? Wiem, że to nie u dziecka no bo malucb jest niżej... Czy mam się martwić? Wizyta dopiero 28go...
Lece na śniadanie i kciuki za wizyty i dalsze wieści.
@--Aga-- @safiya gratulacje!!! Wiecie już i strasznie wam zazdroszczę. Chciałabym by te moje 75% zamienilo się w 100. Bo choć jeden lekarz cos niby tam dojrzał to inni nic nie widzieli i w glowie mam a moze jednak to córcia. Jednak fajnie by było zwracać sie do brzuszka już po imieniu.
Od kilku dni mnie pobolewa a od wczoraj coraz czesciej. Jakies 2-3 cm na lewo i nizej niż pępek takie dziwne klocia zwlaszcza jak siadam lub wstaje z leżenia, jak przekrecam sie na bok lub brzuch. To nie jest ciągły ból ale taki zaskakujacy. Czy któraś też tak miała lub miewa? Wiem, że to nie u dziecka no bo malucb jest niżej... Czy mam się martwić? Wizyta dopiero 28go...
Lece na śniadanie i kciuki za wizyty i dalsze wieści.
weź nie żartuj sobie...
. Ta pewność, że danego dnia już maleństwo będzie z wami. A wizja sn w 42 tygodniu jakoś mało zachęcająca potrafi być..to czekanie czy lekarze w końcu przyjmą do szpitala i w końcu wywołają...psycha zryta
Jak wiesz że nie masz innego wyjścia to ciesz się bo będziesz wiedziała KIEDY, nie będziemy tu toczyć dyskusji o zaletach/wadach sn i cc bo bez sensu.
.
nawet mąż do imienia.I ciuszki mam różowe...ale by były jaja
. Moja córcia wczoraj poczuła kopniaczka, tak jej się przynajmniej zdawało. Ale się cieszyła, aż mi się oczko szkliło. Ma takie małe ciepłe rączki i dzidzia przed nią nie ucieka. w ogóle ma jakąś palmę - gada do brzucha i przytula się więcej niż mąż. Może dziecku łatwiej to sobie wszystko wyobrazić niż staremu koniowi
, ale lubię wszystkie Dziewczyny, które się tu spotkały i każdej by mi brakowało. Ciebie bardzo. Jesteś super mamą, z doświadczeniem, chyba na podobnych falach nadajemy...
Jako żart. Taki normalny, zwyczajny żart. A znowu piramida z tego wyszła. A to dlatego, że tak jak piszesz - trzeba by tu sto razy się zastanowić co przejdzie wśród grona jurorów, a co nie. Olej. Masz być prawdziwą sobą. Każda z nas ma być. Wtedy forumowanie ma sens, a nie jest gronem osób poprawnych politycznie.
Każda z nas musi, każda jest inna, z innego środowiska, z innym światopoglądem, z innymi doświadczeniami. Inaczej byśmy się zagryzły