Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pobierają krwi . Przed amnio można spokojnie jeść.Adeline też Ci pobierali krew przy amnio?
No ja zjadłam tylko 2 pączki dziś.Wystarczy.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to się nie martw. Za granica norma nt to 3 ponad i jest ok. Ja mam nt 8mm i obrzęk ploduNt najpier w mediocovere policzył 2,8, potem byłam w innej placówce i tu babka mnie trochę pocieszyła bo jej wychodziło 2,6. Kolejny lekarz (wiem panikara ze mnie) zmierzył 2,4. Tylko pappa mi wyszła 0,4mom i betahcg około 1.1 mom. Ryzyko wyszło dziwnie bi biorąc pod uwagę nt 2,8 jest 1:115, z nt2,4 jest 1:668.m dla dz. Wiec zrobiłam nifty dla swojego spokoju
Dziękuje, kochane jesteście bardzo!Kochana to się nie martw. Za granica norma nt to 3 ponad i jest ok. Ja mam nt 8mm i obrzęk plodu
Mi endokrynolog mówiła, ze w ciąży najlepiej jest mieć mniej niż 2, ale sama się przyznała, ze swojej córce z tsh ponad 3,5 nie dawała leków w ciąży, bo u nas normy są zaniżone i w stanach jest OK do bodajże 5Jeszcze teraz bylam odebrac wyniki i mam tarczyce i ta 4 gdzie norma dla ciężarnych to 2,5 tak?
U mnie papa wyszedł bardzo zly nawet go nie odbieralam , bo przy takim nt nie ma opcji żeby papa byl dobry , bo to jest na podstawie tego robione takze papa się nie martw , bo test papa straszy tylko kobiety. Nie wiem po co w ogóle takie cos robiaDziękuje, kochane jesteście bardzo!
Adeline89 a jaka miałaś pappa jeśli Ci robili i jakie ryzyko? Trzymam kciuki z całego serca, aby było OK!!!
Pewnie, od tsh duzo zalezy. Kolatanie serca, sucha skora, wypadanie wlosow... Waalcze z tym od kilku lat... Wspomnij o tym lekarzowi..choc poza hormonami Nic nie daja innegp na tqrczyce..Czy możliwe żebym od tsh miała kolatania serca ? Meczy mnie nie raz po nocach, ale myślałam ze to raczej ciaza. I moze stad to wypadanie włosów i koszmarna cera