Angelika:)
Fanka BB :)
@marii19 Cieszę się niesamowicie! Już mialam zawał serca. Uff ... Powodzenia i nie denerwuj się [emoji9]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze wszystko w porządku cieszy to nasNa szczęście wszystko okej, serduszko bije,nie wiedzą skąd krwawienie, narazie wszystko okej. Zostawili mnie na oddziale na obserwację, dostałam narazie duphaston i miałam krew pobraną. Uff najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze...miałam taką traumę jak mnie wieźli...ten sam oddział co przy poronieniu, to samo usg gdzie wtedy mi powiedzieli że nie ma tętna, no masakra...
Gratuluje nowych serduszek!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
![]()
u nas 35zl pewnie co miejscowości to inaczejKobietki. Ile u was kosztuje prywatnie betahcg ? Jutro chce jechac sobie zroobic zeby ginekolog w piatek juz miala wglad ale zajechalam do szpitala i jak usyszalam 40zl troche sie przerazilam. Czytalam ze to koszt 15-20zl a tu u mnie w szpitalu az tyle ?? Masakra.. No ale jak trzeba to trzeba...
Jutro mam dzien wolny od pracy jade wlasnie na bete oraz w poszukiwaniu sukienki na sylwestra![]()
nie musisz , kiedys oglądałam nawet, ze odradzają golenie,bo może kobieta nabawić sie infekcj, takze nie przejmuj sie jest mnóstwo takich kobiet. Współczuję wrastania włosków , ja nigdy nie miałam tak, ale mój mąż kiedys klatę ogolił to się męczył bo gdzie nie gdzie ropke miał od wrastania, a ty jesteś z natury brunetka?Dziewczyny intymne pytanie ..
Ostatnio przestałam się jakoś specjalnie golic tam na dole, bo później wrastające włoski doprowadzają mnie do szału.
Czy myślicie że do ginekologa muszę się specjalnie pięknie golic? Ostatnio tak zrobiłam i 3 dni się męczyłam..
U mnie 29zł, więc pewnie co miasto to inne zwyczaje, w poprzedniej ciąży płaciłam 36zł więc o dziwo u nas staniałoKobietki. Ile u was kosztuje prywatnie betahcg ? Jutro chce jechac sobie zroobic zeby ginekolog w piatek juz miala wglad ale zajechalam do szpitala i jak usyszalam 40zl troche sie przerazilam. Czytalam ze to koszt 15-20zl a tu u mnie w szpitalu az tyle ?? Masakra.. No ale jak trzeba to trzeba...
Jutro mam dzien wolny od pracy jade wlasnie na bete oraz w poszukiwaniu sukienki na sylwestra![]()
Tak brunetka. Wszędzie mam włosy gęste i grube[emoji14]Więc odrastanie jest straszne. Tylko bym się cały czas drapala.nie musisz , kiedys oglądałam nawet, ze odradzają golenie,bo może kobieta nabawić sie infekcj, takze nie przejmuj sie jest mnóstwo takich kobiet. Współczuję wrastania włosków , ja nigdy nie miałam tak, ale mój mąż kiedys klatę ogolił to się męczył bo gdzie nie gdzie ropke miał od wrastania, a ty jesteś z natury brunetka?