luska1979
Fanka BB :)
JustynaWM potwierdzam ...mi sięźle karmiło na tej poduszczce zwłaszcza że ja duże cyce mam.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luska u mnie ryzyko zd i to zahamowanie wzrostu największe.Atfk u mnie też powrót do szarej rzeczywistości od poniedziałku.Mąż już do pracy wraca.
Joanna1987 to czekamy dalej?U Ciebie też ryzyko zespołu downa największe?
Marii19 tak to jest z biletami lotniczymi.My już nasze mamy od dawna.Mam nadzieję że jednak będę mogła polecieć w kwietniu do Polski.
Guarana na kafeterii podczytywalam. Podejrzewam ze jest kilka stron porownawczych i laski pisza jedna na druga. Nie ma co sobie tym glowy zawracac. Pewnie zadna z nich nawet chemicznego wyksztalcenia nie ma.
A skoro tyle produktow jest dopuszczone do sprzedazy to pewnie nie sa az takie zle.
To jak ze spozywka.
A w poprzedniej ciąży kiedy Ci się pojawiło NT? Ja narazie na każdej kontroli mam 90/60, ale wogole jestem niskocisnieniowcem (choć w ciąży to nie ma znaczenia podobno)Ja biorę acard ale w związku z tym ze w poprzedniej ciąży miałam wysokie ciśnienie i to ponoc tak profilaktycznie, na rozrzedzenie krwi..