Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę od 6 tygodnia bodajże 2 razy dziennie-bo brzuch mnie bolał i twardnial, jak zaczęły się lekkie plamienia to 3 razy dziennie. Powiem tak czuje się po nim opuchnięta, bardziej ospała, ale brzuch za to przestał pobolewac, nie gniecie już tak w pachwinie. Pogorszenia nastroju jakoś po nim nie odnotowałam.Luska1979 na jakie wyniki czekasz? Prenatalne?
Truskaweczka 2017 gratuluje kupna mieszkania, teraz będzie szaleństwo wykańczania i urzadzania. My właśnie jesteśmy nanetapie wykańczania piętra. Najgorszy sajgon mamy za sobą, nie mogę doczekać się końca i efektu.
Dziewczyny brała, któraś z Was duphaston? Lekarz mi przepisał na bolący brzuch ale naczytałam się o skutkach ubocznych, depresja itd. Powiem szczerze, ze mam lekkie obawy.
Pixel no niestety. Chemia ze wszad atakuje. Pewnie ze mozna znalezc fajne i przystepne produkty. Bynajmniej moje slowo cackanie chcialam wyjasnic ze chcialabym sie skupic i uzywac jednego produktu przez dluzszy czas. Kurcze jak Domi sie urodzila to cudowalam. Przetestowalam wszystkie mleka nawet. Nic sie nie dzialo na szczescie a ja sama niewiem czemu wtedy tak cudowalam. Za duzo tych durnych poradnikow czytalam.
Ja biorę od 6 tygodnia bodajże 2 razy dziennie-bo brzuch mnie bolał i twardnial, jak zaczęły się lekkie plamienia to 3 razy dziennie. Powiem tak czuje się po nim opuchnięta, bardziej ospała, ale brzuch za to przestał pobolewac, nie gniecie już tak w pachwinie. Pogorszenia nastroju jakoś po nim nie odnotowałam.
No to już przegięcie [emoji23] [emoji23] [emoji23] dla debili chybaJa stawałam na głowie głównie dlatego, że musiałam. Dziecko nie toleruje mleka krowiego ani produktów. Odpada tez gluten i sztuczne barwniki. Jajka. Trochę tego jest. Z pieluchami był wielki problem, aż odkryłam eko pieluchy. Chusteczki, płyny, proszki, kosmetyki to samo. Masz szczęście, wierz mi. Cudowac zawsze można bo każda mama chce dobrze dla swojego dziecka. Sęk w tym, że są sytuacje kiedy ty jak najbardziej chcesz, a tu nie da się. Cokolwiek spróbujesz wyrzucasz. Juz nie o samo wyrzucanie chodzi. Ale o to, że nie możesz znaleźć produktu, który by twoje dziecko nie uczulał. Mam nadziję, że teraz nie będzie tak tragicznie [emoji23][emoji23][emoji23] a kolorowych magazynów dla mam nigdy nie czytam. Same bzdurne porady i mnóstwo gadżetów, które niby potrzebujesz. Teraz wyskoczyli z nowym bujakiem. Widziałaś? Padłam. To jest ponoć must have każdej nowej mamy.![]()
260 DOLARÓW... Hahahaha.
No i sprzęt do mieszania formuły również jest must have, bo najwyraźniej mieszanie rękami jest old fashion [emoji23][emoji23][emoji23] kolejne 180usd
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom