Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci jak m powiedziała położna jak tylko występuje plamienie krwią - nie śluz różowy tak jak ja czy cuś - to biegiem albo do lekarza albo na IP... nie wiadomo skąd się bierze więc trzeba to jak najszybciej sprawdzićA ja dzisiaj poszłam do toalety rano i myślałam że siku z krwią zrobiłam ale później okazało się że to jednak plamienia... nie mam śladu na majtkach ale jak się podcieram widać zabarwiony krwią śluz... i bolą mnie plecypolozylam się do łóżka bo mój dopiero o 14 wraca z pracy i staram się nie denerwować... może samo minie czy pojechać gdzieś prywatnie do lekarza?
Leż w łóżku i odpoczywaj,albo jedź na IP i opisz sytuacjęTeraz to mniej boli wszystko... całe Podbrzusze... :/
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jedze na IP sprawdzićA ja dzisiaj poszłam do toalety rano i myślałam że siku z krwią zrobiłam ale później okazało się że to jednak plamienia... nie mam śladu na majtkach ale jak się podcieram widać zabarwiony krwią śluz... i bolą mnie plecypolozylam się do łóżka bo mój dopiero o 14 wraca z pracy i staram się nie denerwować... może samo minie czy pojechać gdzieś prywatnie do lekarza?
Ja nie w pracy ale właśnie po jasełkach w szkole starszej.Za chwilę odbieram młodszą z przedszkola.Obiadek i pranie zrobię o trzeba będzie po starszą do szkoły skoczyć.Ja tez bo w pracy do 16 musze z młodym do fryzjera pojechać poziniej ma trening o 18 ale męża pogonie bo ja na środę mam do uszycia 15 spodniczek do przedszkola
Tu w UK nikt nie robi cytologii w ciąży i w sumie chyba tak powinno być bo to jednak pewne ryzyko niesie zawsze.no mnie sie zapytalam kiedy mialam cytologie robiona. .ja powiedzialam ze dosc dawno. No i ona mi zrobila... :/