Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam z rana.
Wczoraj wcześnie położyłam do łóżka i wyspałam się jak nigdy.
Beata1313 luknę na te tusze maybeline to Ci napiszę.Ja zawsze używam volume czyli pogrubiającego bo ja mam cienkie rzęsy.
Loreala tusze też lubię i mogę polecić architect 4d...on i wydłuża i pogrubia i podkręca.Ale efekt super.
Tu w UK najczęściej marki loreal używam bo nie mam dostępu do polskich firm a loreal ma duży wybór kosmetyków i super są.
Madlen08 u nas niektóre kobietki też jeszcze nie czują ruchów nawet wieloródki...to tylko kwestia czasu.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Będę pisać po trochu...Ja to samo, w poprzednich ciążach to kwitłam, serio. Naprawdę ładnie wyglądałam - jak na mniekemyt pisze:(...) ja mama dwóch chlopcow o w poprzednich ciążach miałam śliczna cerę a teraz masakrai tez nie wiem kto mieszka w moim brzuszku .
- włosy cudne, buzia jędrna. A teraz dno. No chyba, że to już nie kwestia ciąży, tylko starości
Niby a być chłopak, ale jeszcze niepotwierdzone na 100%.
. Akcenty kolorystyczne lepiej robić dodatkami: zasłonki, poduszki, dywan, zdjęcia czy obrazki, abażur lampki itp. Takie kolory na ścianach są niebezpieczne, szybko się nudzą. A jak już piszesz, że ogólnie żółtego nei lubisz to już w ogóle... Często coś się w katalogu spodoba, a na co dzień później nie możemy z tym żyć. Łatwiej wymienić kolorowy pokrowiec kanapy niż przemalowywać pokój
. Poza tym zaraz dasz do tych trójkolorowych i żółtych ścian różne kolory mebli, dodatków i zrobi się męczący bajzel.
Ja mam trochę rzeczy po swoich dzieciach, ale też sporo ubranek po drugim synu szybko sprzedałam, żeby w domu nie leżało, więc będzie trzeba dokupić. Nie mam jeszcze pewności co do płci, choć kilka tygodni temu jeden lekarz stwierdził że na 100% chłopczyk, więc póki co kupiłam dosłownie kilka bardzo neutralnych malutkich ubranek.O biedna, możemy sobie piątkę przybić. Dokładnie takie same mam. I do tego takie mysio-bure. Nic się z nimi sensownego nie da zrobić, po prostu sobie muszą wisieć takie uklepane.klusek pisze:Ale ja cale zycie mam wlosy takie sobie. Nie szkoda mi ich. Mam sporo ale sam wlos cieniusi. I lejace przylizane.
Ale co z tą cytologią? A ta cytologia ma jakiś związek z tym co się w moczu dzieje?? Oby szybko udało się dobre leczenie dobrać. Na pewno lekarz nie zbagatelizuje, więc spoko, za niedługo będzie po sprawie
Ja w pierwszej ciąży miałam jakiś uparty stan zapalny, w moczu bakterie mimo leczenia i niestety na patologii wylądowałam w 6. miesiącu, bo się szyjka otwierać zaczęła i skracać. Tak więc to nie przelewki.
Moja Morska Strzała
Tańszego w naprawach i w ogóle z tak niewielką potrzebą napraw, to nigdy więcej już nie miałam. Zajechała go do końca 
Ooooo, no to niech się trzyma mocno, nafaszeruj go może od razu czymśemikaa pisze:Kurde a mi młody cos zaczyna kaszlećEh wylatał sie ostatnie dni trochę na dworze i juz efekt jest tej zdradliwej jeszcze bądź co bądź pogody :/
Mój Starszak też dwa ostatnie dni w przedszkolu na plac zabaw wychodził - i nareszcie, bo się kiszą te dzieci non stop w sali. No ale już nosem ciągnie...O! Cudowny!!!!!!!!!!!!atfk pisze:Ja też od tamtego roku. ..jadę na bieli przelamanej . Dziś już nasz pokój w którym zamieszka mały Remcio zaczyna nabierać blasku
Błękitne, turkusowe czy seledynowe drobiazgi będą idealnie wyglądały