reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Morawka taka sama ze mnie kobietka...przynajmniej się pocieszyłam że nie jestem jedyna w tym gronie.
Mi pasy w aucie nie idą tak przez brzuch żeby mi to przeszkadzało już teraz.Ale słyszałam o tych nakładkach.
Dona1710 witaj...dla mnie najważniejsze że dziecko zdrowa a co do płci to napewno 3 córeczka będzie tak samo kochana jak 2 poprzednie.Ja też mam 2 córeczki ale płci 3 dziecka jeszcze nie znam.
Skąd dokładnie ze Śląska jesteś?
Patysia152 ja też na szczęście pracuje tylko 3 nocki w tygodniu.
Itta87 zdrówka dla synka.Też ze mnie taka kobietka.
Patysia152 możesz wcześniej pójść na macierzyńskie już w 6 m.ale wtedy szybciej będziesz musiała wrócić do pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie.. dlatego bede pracowac jak najdluzej.. bo potem nie wiem jak z praca...

reklama
Dzag wiem ze to nie temp. Ogolnie my staramy sie nie podawac lekow na goraczke dopoki nie przeszkadza dziecku. Ostatnio nawet przy 39.5 bawil sie i obylo sie bez... narazie temp wrocila do normy ale re oczko ropieje.. narazie przemywal solq. Wkropilam krople.. i probowalam mojego mleka... ale na rzesach sie zatrzymuje [emoji85]...

Dziewczyny napewno poczujecie już za niedługo ruchy.
Patysia152 my z kolei jesteśmy wierni marce volvo ....to było nasze pierwsze auto w UK i od tamtego czasu tylko volvo.
Dona1710 mi się od czasu do czasu zdarzają jeszcze poranne mdłości.
Joanna1987 ale super.Gratuluję zdrowej dziewczynki.

U nas eM kiedys mial i bylo wadliwe... ale wiadomo zawsze w kazdej marce mozna na wadliwy model trafic

Od grudnia eM zaczął samochodem do pracy jezdzic... a ja dostaje hopla w domu non stop... autobus raz na godzine.. i to trzeba isc 30 min... :/ wiec odpada... tak to motorem jezdzil.. ale zima i zimno... a ja "uziemniona"...

Od grudnia eM zaczął samochodem do pracy jezdzic... a ja dostaje hopla w domu non stop... autobus raz na godzine.. i to trzeba isc 30 min... :/ wiec odpada... tak to motorem jezdzil.. ale zima i zimno... a ja "uziemniona"...

reklama
Patysia152 zdrówk dla synka więc.
Dzag82 mam tak samo z paznokciami zbyt dużo robię by mogły być długie lub pomalowane.Poza tym ja w pracy nie mogę mieć pomalowanych więc to dodatkowy argument za nie przeciwko malowaniu paznokci.
Polukam Dzag82...nawet nie wiem.
Wczesna ta Wasza pobudka Dzag82.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry