Szczęśliwa3
Fanka BB :)
A jak skontaktować się z Truskaweczka2017 ? napisałam prywatną wiadomość a mimo to nie mam dostępu do zamkniętego 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wydaje mi się że to kwestia czasu, bo Truskaweczka chyba pisze do kogoś z prośbą o udzielenie uprawnień, więc sama wiadomość do niej nie wystarczy.A jak skontaktować się z Truskaweczka2017 ? napisałam prywatną wiadomość a mimo to nie mam dostępu do zamkniętego![]()
Dziewczyny mam pytanie techniczne. Jak wyłączyć przychodzę nie wiadomości z forum na skrzynkę e mail?
Bardzo mi przykro. Nawet sobie nie wyobrazam, co musisz teraz czuć. Życzę Ci dużo siły.Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylampowidzenia reszcie dziewczyn
Boże kochana... dlaczego to się stało..? los jest niesprawiedliwy... straszne...Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylampowidzenia reszcie dziewczyn
Witam was dawno sie nie udzielalam niestety w piatek koncem 16 tyg zaczelam znowu plamic i po spr w szpitalu serce maluszka przestalo bic i czekam na wywolanie wiem truskaweczka ze ty to przeszlas nie wiem co sie stalo?? Czy to moja wina?? Tak sie cieszylampowidzenia reszcie dziewczyn