Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asinka, ja niestety mam zupełnie inny podgląd. Próbuje, ale mi nie mam więcej pomysłów.@anitek masz coś takiego?
![]()
Na dole jest Szybka odpowiedź i po lewej jest ten "dzióbek". I potem wchodzisz w Odpowiedź i 2ga ikonka po lewej to wybór zdjęcia.
Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Brawo aneczqa. Super, że się nie poddałaś. U nas dzisiaj była położna z wagąWitam. Gratuluje wszystkim mamom!
Nie zagladalam tu bo walcz5lismy z karmieniem. Niby dobrze przystawialam małego a brodawki dziurawe a bol niesamowity. Mały zaciskal dziąsła na piersi, ja plakalam a czasem krzyczalamz bólu. Byłam pewna ze to nie minie. Kiedyś załamana lezalam z gola piersią po nieudanym karmieniu a synus obok mnie i z nienacka chwycił brofawke i wciągnął jak spaghetti. I wiecie co??? Nic a nic nie bolalo. Od tej pory nie nasadzam go na piers tylko pozwalam żeby Sam chwycił wbrew tym wszystkim zaleceniom doradców laktacyjnych i wreszcie nie boli!!! Co za ulga. Koleżanką mi powiedziała ze moje dziecko po prostu nie czyta poradników laktacyjnychI ma racje!
Dzisiaj mija 3 tyg jak wyszlismy ze szpitala a wczoraj był wazony przez położna i przybrał ...1050 g w niecałe trzy tyg!!! Szok! I to tylko na moich obolwlych piersiach ;pp
Pozdrawiam Was wszystkie. Niech się maluszki zdrowo chowają
bardzo chciałam wiedzieć ile malutka waży, bo w szpitalu straciła ponad 300g i się okazało, że od piątku przytyła 260g, też tylko na piersi
my jeszcze walczymy z brodawkami, ale jest coraz lepiej.